Gündem

Yaralı bulunan kadın, "atladım" diye ifade verdi, çocuğu, "Babam annemi balkondan aşağı attı" dedi

"Pencereden baktım kadın yerdeydi. 'Yardım edin' diye bağırıyordu"

02 Mart 2019 12:49

Avcılar'da sabah saatlerinde Ambarlı Mahallesi'nde bir kadın yaralı halde bulundu. İddiaya göre, uzaklaştırma kararı bulunan Sezer T., eşi Gülizar T. ve çocuklarının yaşadığı apartmana geldi ve boşanma sürecinde olan çift bir süre sonra tartışmaya başladı. Sezer T., eşi Gülizar T.'yi 2. katta bulunan dairenin balkonundan aşağı attı iddia edilirken, kadının aşağıya kendi atladığına yönelik ifade verdiği belirtildi. Öte yandan Gülizar T.'nin çocuğu ise, babasının annesini balkondan aşağı attığını söyledi.

Sezer T.'nin yanında getirdiği silahı bırakarak 'kaçtığı' aktarıldı.

Kadının yardım seslerini duyan komşuları durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerinde polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı kadın, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayı gören çiftin 9 yaşındaki çocuğunun, polis ekiplerine babasıyla annesinin tartıştığını sonrasında da babasının annesini balkondan attığını söylediği öğrenildi.

Olayı anlatan Gülizar T.'nin komşusu, "Sabah bir ses duydum. İlk başta kedi sandım. Pencereden baktım kadın yerdeydi. 'Yardım edin' diye bağırıyordu. Eşime haber verdim" diye konuştu. Yaralı kadının da polise verdiği ifadesinde balkondan kendi atladığını söylediği öğrenildi. Sezer T.,'yi arayan polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.