Gündem

Erdoğan mitingi öncesi muhalefetin afişleri kapatıldı

İyi Parti Belediye Başkan adayı Mahmut Koçak'ın afişi mavi branda ile kapatıldı

19 Şubat 2019 13:35

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen pazar günü Afyonkarahisar’da düzenlediği mitingden önce kentte, muhalefet partilerine ait seçim afişlerinin üstleri branda ile kapatıldı.

İyi Parti’nin belediye başkan adayı Mahmut Koçak, afişinin sütünün mavi bir brandayla kapatılmasına, “Güvenlik güçlerimizle bizi karşı karşıya getirmek isteyenlerin tahriklerine kapılmayız” diyerek tepki gösterdi.

 Sözcü’den Veli Toprak’ın haberine göre, Erdoğan geçen pazar günü Afyonkarahisar mitingine katıldı. Erdoğan’ın şehre gelişi öncesi muhalefet adaylarının afişleri kapatıldı. 7 katlı binanın duvarına asılan dev İyi Parti reklamı ile başkan adayı Koçak’ın afişleri de mavi bir branda ile örtüldü. Muhalefet partilerin afişleri kapatılırken, AKP’li adayların reklamı açık kaldı.

Afişlerinin üzeri örtülen İyi Parti Belediye Başkan adayı Mahmut Koçak, “Bizim millete olan sevdamız posterlerle değil, gönüllerle tescillenmiş bir sevdadır. Güvenlik güçlerimizle bizi karşı karşıya getirmek isteyenlerin tahriklerine kapılmayız. Devlet bizim, vatan bizim, millet bizim” dedi.

 İyi Parti Afyon teşkilatı da, “Cevabı sandıkta vereceğiz. Allah tek büyük ve adalet sahibidir. Sabretmek, hoş görmek bize düşer. Afyon İyi olacak” mesajlarını paylaştı.