Gündem

Erdoğan: Şehir hastanesine gelen hasta gitmek istemiyor

"Millet Bahçesi projesinin esprisi farklı"

24 Şubat 2019 15:14

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki şehir hastanesine gelen bir hastanın tedavisinin bitmesine rağmen "3-4 daha kalmak istediğini" anlattı.

Erdoğan'ın Kayseri'de düzenlediği mitingde yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

Millet Bahçesi projesinin esprisi farklı. Millet, illet değil. Buraya herkes gelebilir. Kıraathaneye de gençler gelecek. Kekini, simidini, çayını alacak, 24 saat açık... Gündüz bütün o millet bahçesinin içinde anneler, babalar, çocuklarıyla beraber dolaşacaklar; gençler kıraathanede de derslerini çalışacak. 

(Ankara Şehir Hastanesi) Geçenlerde bir hasta gelmiş. Bir günlük bir stent takma olayı. Hasta, doktora demiş ki "Ben burada 3-4 gün daha kalayım" demiş.

(Kılıçdaroğlu'na) Türkiye’de Kürdistan diye bir bölge var mı? Hale bak, "Kürdistan'da oylar HDP'ye" diyor.

Kayseri'de imar barışıyla 136 bin Kayserili vatandaşımızın sıkıntısını çözdük.

Başörtüsü konusunda yaptığımız anayasa değişikliğinde Cumhur İttifakı vardı. "411 el kaosa kalktı" diye manşet atmışlardı…

AKP olarak MHP ile Cumhur İttifakı'nı kurduk. Şu anda CHP kiminle ittifak halinde? Bu CHP İstiklal Marşımızı söylemeyenlerle ittifak halinde. Kongrelerinde bayraklarımızı asmayan HDP ile beraber. İyi Parti de bunlarla birlikte yürüyor. Öyleyse 31 Mart'ta Osmanlı tokadına var mıyız?

Erdoğan, vatandaşlara CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun SSK Müdürü olduğu sırada Savaş Ay’ın hazırladığı haberini izlettikten sonra “Ben bunları artık konuşmaktan bıktım, utanıyorum, milletime havale ediyorum” dedi.