Gündem

DSİ işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı?

Başvuru yapan adaylar, DSİ işçi alımı kuralarını bekliyordu. Peki, DSİ işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar

10 Ağustos 2022 09:15

DSİ bekçi alımı kura çekimi sonuçları için adaylar, internette araştırma yapmaya başladı. Başvuru yapan adaylar, DSİ işçi alımı kura çekimini yakından takip etti. Devlet Su İşleri sürekli işçi alımı başvuruları, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) 25 Temmuz ve 29 Temmuz tarihleri aralığında gerçekleştirilmişti. Peki, DSİ işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı?

İlanda belirtilen şartların tamamını taşıyan adaylar, başvurularını Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yaptı. 

DSİ işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı?

Noter huzurundaki kura çekimi, 09 Ağustos Salı günü saat 10:00 da Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda yapıldı.

Kura çekimi DSİ Genel Müdürlüğünün resmi youtube kanalı üzerinden canlı yayınlandı.

Kura çekimi sonuçlarının, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü internet adresinde (www.dsi.gov.tr) ilan edileceği, bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacağı ve bu ilan tebligat yerine geçeceği öğrenildi.

DSİ KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ