Gündem

DHA MUHABİRİNE, GÖREVİ SIRASINDA GAZLI MERMİLİ SALDIRI

  Haber-Kamera: İstanbul DHA İstanbul Beyoğlu'nda Cumartesi Anneleri için düzenlenen eylemi takip eden Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri Özgür Deniz Kaya, röportaj yaptığı sırada, bir polis memurunun ateşlediği tabancadan çıkan gazlı mermilerin hedef

25 Ağustos 2018 21:55

 

Haber-Kamera: İstanbul DHA
İstanbul Beyoğlu\'nda Cumartesi Anneleri için düzenlenen eylemi takip eden Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri Özgür Deniz Kaya, röportaj yaptığı sırada, bir polis memurunun ateşlediği tabancadan çıkan gazlı mermilerin hedefi oldu. Kaya, bacağına isabet eden 2 gazlı mermi ile yaralandı.
Bugün, Cumartesi Anneleri’nin İstiklal Caddesi’nde 700\'üncü kez düzenlediği eylem sırasında görevini yapan DHA muhabiri Özgür Deniz Kaya, polisin gazlı mermisinin hedefi oldu. Eyleme müdahale sürerken, görevini yapan, röportajlar gerçekleştiren DHA muhabiri Özgür Deniz Kaya\'ya doğru, bir polis memuru, hedef gözeterek gazlı mermi atan tabancasını peş peşe ateşledi. Kaya, sağ bacağına isabet eden 2 gazlı mermi ile yaralandı.
DHA Muhabiri Kaya, olay sonrası yaptığı açıklamada, \"Bir milletvekili ile röportaj yapıyordum. Bu esnada bana doğru yönelen çok sayıda mermi sesleri duydum. İki tanesi de sağ bacağıma isabet etti\" dedi.
Gazeteci Kaya, olay sonrasında gittiği Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'nden darp raporu da aldı.


Görüntü Dökümü:
-Kaya\'nın fotoğrafı
-Olay sırasında çekilen görüntüler

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir