Gündem

DHA İSTANBUL BÜLTENİ -1 

  1- AVRASYA TÜNELİ GİRİŞİNDE KAZA; 3 GİŞE TRAFİĞE KAPATILDI (1) Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İSTANBUL DHA Üsküdar'da Avrasya Tüneli girişinde bir otomobil devrildi

27 Ağustos 2018 12:14

 

1- AVRASYA TÜNELİ GİRİŞİNDE KAZA; 3 GİŞE TRAFİĞE KAPATILDI (1)

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İSTANBUL DHA
Üsküdar\'da Avrasya Tüneli girişinde bir otomobil devrildi. 3 gişe trafiğe kapatıldı. 
Kaza saat 08.00 sıralarında Üsküdar\'da meydana geldi. Asya\'dan Avrupa\'ya  gidiş istikametinde meydana gelen kazada bir otomobil gişeye çarparak devrildi. Kazada otomobil sürücüsü yara almadan kurtuldu. 3 gişe trafiğe kapatıldı. Avrupa\'ya yönüne ulaşım tek şeritten sağlanıyor. İtfaiye ve polis ekiplerinin çalışması devam ediyor. 


Görüntü Dökümü:
-Olay yeri
-Gişeler
-Otomobilden görüntü
-Detaylar

27.08.2018 - 08.43 Haber Kodu : 180827011
============

2- ATAŞEHİR\'DE SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI
 
Haber-Kamera: Ertan KILIÇ-Ozan URAL/İstanbul DHA
Ataşehir\'de evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi ağır yaralandı. Polis saldırıyı gerçekleştiren ve beyaz bir otomobille olay yerinden kaçan saldırganların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. 
Silahsı saldırı Kayışdağı Mahallesi Şenol Sokak\'ta saat 00:30 sıralarında meydana geldi. Evine girmek üzere olan Gökhan Yağcı vücuduna isabet eden iki kurşun ile ağır yaralandı. Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, hastaneye kaldırılan Yağcı\'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. 
 
OLAY YERİNDE ÇOK SAYIDA KOVAN BULUNDU
Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Saldırının olduğu sokakta bulunan araçlar da saldırı sırasında isabet aldı. Bazı araçların camı kırılırken bazılarının da lastiklerinin isabet eden kurşunlar nedeniyle patladığı görüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin çevrede yaptığı araştırmada çok sayıda boş kovan olduğu görüldü. 
 
POLİS OLAY YERİNDEN KAÇAN BEYAZ OTOMOBİLİN PEŞİNDE
Olay yerinde yapılan incelemelerde saldırının ardından saldırganların beyaz bir otomobille kaçtığını tespit etti. Polis, plakası tespit edilen beyaz renkli otomobilin ve saldırıyı gerçekleştiren zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. 
 
Görüntü Dökümü:
----------
-Olay yeri
-Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması
-Kurşun isabet eden araçlar
-Yerdeki boş kovanlar
-Genel ve detay görüntüler
 
27.08.2018 - 01.57 Haber Kodu : 180827009
==============

3- AMBULANS  İLE HAFİF TİCARİ ARAÇ ÇARPIŞTI: 2 YARALI 

Haber-Kamera: Ertan KILIÇ-Ozan URAL/İstanbul DHA
Şişli\'de özel bir şirkete ait ambulans, hafif ticari araç çarptı. Kazada ambulansta görevli bir sağlık memuru ile hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı.
Kaza Darülaceze Caddesi üzerinde dün saat 19:00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Darülaceze Caddesi\'nden Aslangazi Caddesi\'ne dönen 01 BJC 75 hafif ticari araca, Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi istikametinden gelen 34 BF 2570 plakalı özel bir firmaya ait ambulans çarptı. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü ile ambulansta görevli bir sağlık memuru yaralandı.
Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, hafif ticari aracın sürücüsü araçtan sağlık ekipleri tarafından çıkarıldı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'ne kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
 
Görüntü Dökümü:
-----------------
-Kaza yeri
-Kazaya karışan araçlar
-Yaralıya sağlık ekiplerinin müdahalesi
-Yaralının ambulansa alınması
-Kaza yerine toplanan vatandaşlar
-Röportaj
-Genel ve detay görüntüler

26.08.2018 - 20.28 Haber Kodu : 180826151
=============

- (havadan görüntülerle)
4- SİLİVRİ\'DE POLİS VE JANDARMA EKİPLERİNDEN ORTAK DENETİM

Haber: Özgür Deniz KAYA -  Kamera: Güven USTA / İSTANBUL, (DHA) 
Bayram tatilinin son gününde polis ve jandarma ekipleri Silivri\'de trafik ve asayiş denetimi yaptı. 382 araç denetlendi, 450 kişinin kimlik kontrolü yapıldı. 
Kurban Bayramı tatilinin son gününde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul İl Jandarma Komutanlığı\'na bağlı ekipler, Silivri Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde ortak trafik ve asayiş denetimi yaptı. Denetimlerde 382 araç denetlendi, 450 şahsın kimliği sorgulandı ve 3 araca yasal işlem uyguladı.

DRONE İLE HAVADAN DENETİM YAPILDI
Denetimlerde Mobil Plaka Tespit Sistemi (PTS), drone, tak bul cihazı, karekod cihazı ve narkotik köpeği de yer aldı. Oluşturulan kontrol noktasında şüpheli görülen araçlar durdurulup arama yapıldı. Ayrıca sürücü ve yanındakilerin kimlik sorgularının da yapıldığı denetim kapsamında, tüm yolculara emniyet kemerlerini takmaları, hız yapmamaları ve seyahat esnasında trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılar yapıldı. Sürücüler de denetimlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. \"Trafik Dedektifleri\" projesi kapsamında 3-17 yaş arasındaki çocuklara kartlar hediye edildi. 

Görüntü Dökümü:
-----------------
-Uygulamanın havadan görüntüleri
-Polis ve Jandarma\'nın ortak denetiminden detaylar
-Araç sürücüleriyle röportaj
-Drone ve plaka takip sistemi (PTS) detayları
-Narkotik köpeğinin yaptığı arama
-Detaylar

 
26.08.2018 - 17.43 Haber Kodu : 180826134
26.08.2018 - 17.41 Haber Kodu : 180826137
26.08.2018 - 17.45 Haber Kodu : 180826138


============

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir