Spor

Derrick Köhn: Bu formayı giydiğim için gurur duyuyorum

18 Şubat 2024 22:07

Trendyol Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde MKE Ankaragücü ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Galatasaray, sahadan 3-0 galip ayrıldı. Mücadele sonrasında Galatasaraylı futbolcular Derrick Köhn, Kerem Demirbay ve Davinson Sanchez, beIN SPORTS ekranlarında açıklamalarda bulundu.

Köhn, “Her şey çok güzel. Taraftar beni çok iyi karşıladı. Bu formayı giydiğim için gurur duyuyorum. Antrenmanlarda harika bir ortam var. Orada da sıcak bir karşılama oldu. Bu formayı giydiğim için gurur duyuyorum. Her oynadığım maçta elimden geleni vereceğim. Bu maç önemli bir üç puan kazandık. Bundan sonra da amacımız kazanmak olacak.” şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Okan Buruk ile iletişiminin iyi olduğunu dile getiren Köhn, “Okan Hoca maçtan önce bana ne yapmam gerektiğini anlattı ve gerekli direktifleri verdi. Sakin ve sabırlı olmamı söyledi. Sahada da kendimi verebildim ve karşılığında güzel bir oyun çıkardım.” ifadelerini kullandı.

"Önümüzde bir de rövanş maçı var Avrupa’da oynayacağımız"

Davinson, “Önemli bir üç puandı. Kendimize güvenli bir şekilde oynayabildik. Üç puanı kazandığımız için çok mutluyuz. Önümüzde bir de rövanş maçı var Avrupa’da oynayacağımız. O maç öncesi üç puanı almak bizim için moral açısından da iyiydi. Bu maçta ilk yarıda çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Zaten antrenmanda yaptığımız şeyler, hazırlanmıştık bunlara. Rakiplerin nasıl oynayacağını biliyoruz. Daha öncesine bunlara çalışmış oluyoruz. Bu rakip de boşluk bulduğu zaman bize karşı tehlike yaratabilecek güçteydi. Önümüzdeki maçlar için de sezon uzun, hala şampiyon olmak için çok maç var önümüzde. Maç maç devam etmemiz gerekiyor. Kazandıkça da kendimize güvenimiz artıyor.” dedi.

"Görevimizi yerine getirdik"

Demirbay, “Öncelikle çok mutluyum maçı kazandık, görevimizi yerine getirdik. İyi bir maç oldu. İlk dakika çok iyi başladık, enerjik başladık. Topa hakimdik ve erken gol bulduk. Bizim işimizi de biraz kolaylaştırdı. Birinci devrede maçı bitirdik gibi bir şeydi. Bugün maçı kazandık, takımdan önemlisi yok. Onun için çok mutluyum. İnşallah böyle devam eder.” diye konuştu.