Gündem

Deprem bölgesinde bulunan Mahsun Kırmızıgül'den operatör şirketlerine çağrı: Depremzedelere telefonlar dağıtın

Deprem bölgesinde bulunan Kırmızıgül, operatör şirketlerine çağrıda bulunarak depremzedelere telefon dağıtılmasını istedi

23 Şubat 2023 11:01

Kahramanmaraş merkezli iki depremde büyük yıkıma uğrayan Adıyaman'da bulunan sanatçı Mahsun Kırmızıgül, operatör şirketleri Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone çağrıda bulundu. Afet bölgesinde günlerdir karşılaştığı çok ihtiyaçlardan birinin telefon olduğunu söyleyen Kırmızıgül, “Operatör şirketlerine çağrımdır; depremzedelere telefonlar dağıtın" dedi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Adıyaman’a giden ve Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap derneği ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Kırmızıgül, sosyal medya hesabından paylaşımlarını sürdürüyor.

Daha önce, “Lütfen yardım etmeye devam edin” çağrısında bulunan Kırmızıgül, son olarak depremzedelerin yakınları ile iletişim kuramadığını belirterek, operatör şirketlerine seslendi.

"Lütfen destek verin bunu yayalım"

 Operatör şirketlerini etiketleyen Kırmızıgül, paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

"Enkazdan çıkan insanların çoğu telefonlarını depremde kaybetmişler. Günlerdir en çok karşılaştığım ihtiyaç cep telefonu... Turkcell,  Vodafone ve Türk Telekom’a çağrımdır; depremzedelere telefonlar dağıtın. Sizin vesilenizle insanlar yakınları ile iletişim kurabilsinler.

Apple ve Samsung Türkiye; bu iki dünya devinin de depremzedelere telefon kampanyasına el atması, gönülden yardım etmesi gerekiyor. Lütfen destek verin bunu yayalım."