Gündem

Davutoğlu, Kılıçdaroğlu’na taziye ziyaretine gidecek

16 Şubat 2023 17:16

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın yaşamını yitirmesi nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na taziye ziyaretinde bulunacak. Bu arada Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da aynı gün Davutoğlu’nu ziyaret edecek.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Baykal’ın yaşamını yitirmesi nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na taziye ziyaretinde bulunacak. Yarın saat 11.00’de gerçekleşecek ziyarette Davutoğlu’nun, Kılıçdaroğlu ile birebir özel görüşme yapması da bekleniyor.

Karamollaoğlu da Davutoğlu’nu ziyaret edecek

Diğer yandan Saadet Partisi ev sahipliğinde 13 Şubat’ta toplanması planlanan ancak Kahramanmaraş depremleri nedeniyle ertelenen liderler zirvesinin hazırlıkları da başladı. Cumartesi günü deprem özel gündemli bir toplantıda bir araya gelmeye hazırlanan altılı masanın bu toplantısı öncesinde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Ahmet Davutoğlu baş başa görüşecek. Bu görüşme de yarın saat 15.00’te Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde olacak şekilde planlandı. Karamollaoğlu’nun deprem özel gündemli toplantıdan sonra düzenlenecek liderler zirvesi öncesinde toplantının gündemiyle ilgili bilgi vermesi ve Davutoğlu ile fikir alışverişinde bulunması bekleniyor.