Gündem

Dadı'da birlikte rol almışlardı: Gülben Ergen'den Kenan Işık'a veda

Son 10 yıldır komada gözetim altında tutulan Işık, bugün (29.07.2024) hayatını kaybetti

29 Temmuz 2024 12:47

Beyin kanaması sonucu 10 yıldır komada olan sanatçı Kenan Işık 76 yaşında vefat etti. Işık'tan gelen üzücü haber sonrası Dadı dizisinde birlikte rol aldığı şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

21 Mart 2014 günü spor sonrasında saunaya giren Işık, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarpmış, ardından hastaneye kaldırılmıştı. Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Işık, 4 saat süren bir ameliyat alınmıştı.

Gülben Ergen: Seni güldürebilmeyi ağır bir acıyla daha fazla özleyeceğim

Ergen'in paylaşımı şu şekilde:

''Dev Çınarım Kenan Işık…

Dadı’da iki yılımız geçti. Bir gün birbirimize sesimiz yükselmedi, bir gün bir insanı kırdığını görmedim. Nice günler, geceler, uzun saatler, provalar, bayramları sette birlikte yaşadık. Öyle saygın, öyle donanımlı, öyle dolu ve değerli bir kişiliği vardı ki… Onsuz geçen on koca yılı hep gözlerini açar mı, sesini duyar mıyız umuduyla yaşadım. Değerli evlatları, değerli eşi ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum.

Ömer Bey’im

Kenan Bey’im

Ustam

Hocam

Yol arkadaşım mekanın cennet olsun. Gittiğin yerde buluşmak, kavuşmak, orada tekrar gülmek üzere… Seni güldürebilmeyi ağır bir acıyla daha fazla özleyeceğim. Seni ve iş terbiyeni, nezaketini, prensiplerini örnek almaya devam edeceğim.

Gülben

Melek Dadı''