Gündem

Cumhur İttifakı'nın Sakarya ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı

04 Şubat 2024 00:50

Cumhur İttifakı Sakarya İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Öyle bir ders vereceğiz ki... Önümüzdeki dönemlerde çok işimiz var. Çok daha ilklere, güzelliklere, yeniliklere birlikte imza atacağız. Biz daha yerli ve milli yepyeni modern Anayasa yapacağız. İşte sandıktan çıkan ses, inşallah o süreçlerin de önünü açacak. İnşallah 1 Nisan sabahına böyle bir başarıyla uyanacağız. Sakarya'nın, büyükşehirler içinde en yüksek oyu aldığı günde buluşmuş olacağız" dedi. 

Sakarya Atatürk Spor Salonu'nda Cumhur İttifakı Sakarya İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı yapıldı. 

Toplantıda konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, şunları söyledi: 

"Cumhur İttifakı'mızın büyükşehir belediye başkan adayı Yusuf Alemdar'ı tebrik ediyorum. Kendisine muvaffakiyetler diliyorum. Hepimiz hizmetkar olduğumuzun bilinciyle, bu statüleri kendi menfaatlerimiz için değil, ne kadar gücümüz varsa tamamını Sakarya'mız için, Türkiye için kullanacağız. 

Öyle bir ders vereceğiz ki... Önümüzdeki dönemlerde çok işimiz var. Çok daha ilklere, güzelliklere, yeniliklere birlikte imza atacağız. Biz daha yerli ve milli yepyeni modern Anayasa yapacağız. İşte sandıktan çıkan ses, inşallah o süreçlerin de önünü açacak. İnşallah 1 Nisan sabahına böyle bir başarıyla uyanacağız. Sakarya'nın, büyükşehirler içinde en yüksek oyu aldığı günde buluşmuş olacağız."

"Türkiye sarsılmaz güce sahip olmuştur"

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ise şöyle konuştu:

"Bu anlayış çerçevesinde 15 Temmuz'dan sonra gerçekleştirdiğimiz Anayasa değişikliği, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve arkasından gerçek reformlarla Türkiye, artık siyasi istikrar noktasında dost düşman herkesin kabul ettiği şekilde sarsılmaz güce sahip olmuştur."

İlçelerin belediye başkan adayları şu şekilde:

Adapazarı: Mutlu Işıksu

Akyazı: Bilal Soykan

Arifiye: İsmail Karakullukçu

Erenler: Rahmi Şengül

Ferizli: İsmail Gündoğdu

Geyve: Metin Atalay

Hendek: Turgut Babaoğlu

Karapürçek: Ümit Bodur

Karasu: İshak Sarı

Kaynarca: Mustafa Özer

Kocaali: Turan Yüzücü

Pamukova: Fatih Akın

Sapanca: Recayi Çapoğlu

Serdivan: Osman Çelik

Söğütlü: Selçuk Kurt

Taraklı: İbrahim Pilavcı