Gündem

Çorum Valisi'nin yeni makam fotoğrafında Erdoğan detayı

Çiftçi, makam odasında Erdoğan'ın fotoğrafının yer aldığı kareleri sosyal medya hesabından paylaştı

22 Kasım 2022 09:29

Elvan Yılmaz

Çorum Valilik Basın ve Halklar İlişkiler Müdürlüğü, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'nin makam odasında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duvarda fotoğrafının olmadığı bir fotoğrafı yerel basına gönderdi. Vali Çiftçi ise, makam odasında Erdoğan'ın fotoğrafının yanında çektirdiği fotoğrafları sosyal medyadan hesabından paylaştı.

Çorum Valiliği tarafından yerel basına gönderilen e-postada, “Değerli basın mensupları, Sayın valimizin yeni makam fotoğrafı ekte gönderilmiştir, bilginize” denildi.

Vali Çiftçi fotoğraflarını paylaştı

Çiftçi sosyal medya hesabından fotoğrafları "Muhterem Cumhurbaşkanımızın resminin valilik makam odasından kaldırıldığı iddiasına ilişkin sosyal medyada yayımlanan haberler üzerine yayınlıyorum. Buyrun…" notuyla paylaştı. 
 
 

T24'ÜN NOTU: Bu haberin ilk yayınında, maddi bir hata yapılarak "Çorum Valisi Erdoğan'ın fotoğrafını makamından kaldırdı" başlığı kullanılmıştır. Haber daha sonra, fotoğrafın kaldırılmadığı, yerinin değiştirildiği şeklinde düzenlenmiştir. Düzeltir, Çorum Valisi Sayın Mustafa Çiftçi ve okurlarımızdan özür dileriz.