Gündem

CHP Sözcüsü Öztrak: Saraylarında içtikleri neyse millete de ikram etsinler, bari milletçe o kafaya gelelim

"Şehit cenazesinde sayın genel başkanımıza yapılan linç girişimini Erdoğan'ın nasıl sahiplendiği akıllarda; anlaşılan milletin sorunlarına çözüm üretemedikçe, bu tür yöntemlere daha sık başvuracak"

08 Kasım 2021 16:44

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, iktidarın ekonomi politikalarını eleştirerek, Erdoğan milletin halini görmemektedir. Hayal aleminde yaşamaktadır. En ‘son yatırım, üretim ve istihdam hedefiyle yolumuza devam ediyoruz. Bu kararlı gidişimiz sayesinde Avrupa şaşkın, dünya şaşkın. Bu gidişi görünce şok oldular’ deyiverdi. Biz de şok olduk bu lafları duyunca. Şu saraylarında içtikleri neyse o efulilerden millete de ikram etsinler, bari milletçe o kafaya gelelim” dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl gezisi sırasında vatandaşa küfrettiği gerekçesiyle Grup Başkanvekilliği'nden istifa eden Lütfü Türkkan ile ilgili soruya cevap veren Öztrak olayı çok açık provokasyon olarak niteleyerek, "Daha önce sayın Akşener'e yönelik Rize'de gerçekleşen provokasyon akıllarda. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söyledikleri de akıllarda. Şehit cenazesinde sayın genel başkanımıza yapılan linç girişimini Erdoğan'ın nasıl grubunda seyrettirdiği de akıllarda. Bu çirkin saldırıyı nasıl sahiplendiği de akıllarda. Anlaşılan Erdoğan milletin sorunlarına çözüm üretemedikçe, bu tür yöntemlere daha sık başvuracak. Artık hepimizin bu tür provokasyonlara karşı çok daha dikkatli olması gerek." ifadelerini kullandı.