Gündem

İBB çalışanlarının mesai saatine "İmamoğlu gelecek" ayarı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını bugün alması bekleniyor

26 Haziran 2019 12:56

Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, mazbatasını alması beklenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Saraçhane'de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye binasına mazbata kutlaması için gidebileceğini, İBB yönetiminin personele "Mesai 14.30'da bitecek" duyurusu yaptığını söyledi.

Yarkadaş'ın sosyal medya hesabı üzerinde duyurduğuna göre; İBB personeline İmamoğlu'nun Saraçhane'ye ulaşmasından önce 14.30'da mesainin bitirilip çıkılabileceği duyuruldu. Yarkadaş, mesainin erken bitirilme gerekçesi olarak servis araçlarının çıkışı ile kutlamaların aynı ana denk gelme ihtimali gösterildiğini söyledi.

Yarkadaş'ın Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar şu şekilde:

"@istanbulbld 'nin kayyım yönetimi, Saraçhane'deki tüm personele bugün saat 14.30'da mesaiyi bitirip çıkabileceklerini duyurdu. Yönetim, mazbata kutlaması öncesi muhtemelen bir gerilim yaşanmasını önlemeyi amaçlıyor. İsteyen personel ise kutlamalar için belediyede bekleyecektir.

2- @istanbulbld 'nin kayyım yönetimi, personelin mesaisini erken bitirmeye "servis araçlarının çıkışı ile kutlamalar aynı saate denk gelirse, otobüsler alandan çıkamaz" gerekçesini göstermiş. Çok sayıda personel ise kutlamalar için kalacağını yazdı mesajlarında. @ekrem_imamoglu"