Gündem

CHP'li Ağbaba'nın dinlediği emekli vatandaş: Sağlıkta problem yok diyorlar; nasıl yok, randevu alamıyoruz!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya’da vatandaşlarla bir araya geldi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya'da vatandaşları dinledi

16 Ağustos 2022 20:30

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya’da vatandaşların sorunlarını dinledi. Emekli bir vatandaş, AKP’li olduğunu belirterek, "Benim derdim sağlıkla. Randevu alamıyoruz. Allah aşkına bunu bakanlarımıza, reisimize iletin. Bir ay veriyorlar, iki ay veriyorlar. Ben geberiyorum, ölüyorum, sağlıkta problem yok diyorlar. Nasıl problem yok ya? Sayın Bakan uyumasın ” dedi.

Ağbaba, emekli bir vatandaşla sohbetine ilişkin bir videoyu sosyal medya hesabında paylaştı.

Emekli vatandaş, sağlık alanında yaşadığı sorunları Ağbaba’ya şu şekilde anlattı:

İşte sağlıkta durum. Namussuzum, şerefsizim AK Partiliyim. Sağlıkta problem yok diyorlar, nasıl yok ya. Ölüyorum, hala randevu alamadım. Hastaneden randevu almak büyük dert. Bir ay sonrasına randevu bulamayan hastalar var. Sağlık sistemini çökerttiler.

"Doktorlar nerede, reis nerede?"

Benim derdim sağlıkla. Randevu alamıyoruz. Sayın vekilim, randevu alamıyoruz. Allah aşkına bunu bakanlarımıza, reisimize iletin. Bir ay sonrasına veriyorlar, iki ay sonrasına veriyorlar. Ben geberiyorum, ölüyorum, sağlıkta problem yok. Nasıl problem yok ya? Sayın Bakan uyumasın. Vallahi AK Partiliyim. Namussuz, şerefsizim ki AK Partiliyim. Vermiyorum size oy. Özür dilerim. Fikrimi sordunuz söyledim. Ama sağlıkta çok sıkıntılıyız. Emekliyiz, bir ay sonrasına randevu ne demek ya? Doktorlar nerede, reis nerede? Reis nerede? Bir insin sahaya. Bu sağlığı halletsin, başka bir şey istemiyorum. Muayene olamıyorum.

Ağbaba’nın, “Gündeme getireceğim Turan Abi ” sözleri üzerine emekli vatandaş, “Sizden ricam gündeme getirin, ama size oy vermeyeceğim ” dedi. (ANKA)