Gündem

CHP'den seçimlere 5 aşamalı hazırlık

18 Eylül 2024 08:35

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bugün partisinin genel merkezinde MYK üyeleri ile yapacağı toplantıyla yeni dönem çalışmalarını ele alacak. Öncelikli gündemlerinin yeni program çalışması olduğunu vurgullayan parti kurmayları, "Seçim beyannamemizi yazmaya başlıyoruz” dedi.

Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'ın haberine göre, CHP'li parti kurmaylarının hepsi, öncelikli gündemlerinin yeni program çalışması olduğunu vurguluyor. Beş aşamalı olacağı açıklanan programla ilgili kurmaylar şu bilgileri paylaştı:

Beş aşamalı hazırlık

"Kasım 2025 için bir seçim çağrısı yaptık. Gölge kabinemizin üyeleri ve genel başkan yardımcılarımız program çalışmamız için kısa bir sunum hazırlıyorlar. Yani bir anlamda seçim beyannamemizi yazmaya başladık. Çağrı yaptığımız tarihten önce de programımız hazır olacak” dedi. Beş aşamalı olacağı açıklanan program hazırlığı kapsamında genel başkan yardımcılarının, milletvekillerinin ve parti örgütlerinin yapacağı saha çalışmalarını da takvimlendireceklerini aktaran partililer, “Program çalışması için yapılacak bölge toplan-tılarının tarihlerini belir-leyeceğiz. Milletvekilleri belki kendi bölgelerine gidebilir, bunların hepsini değerlendireceğiz."

Partinin bir yandan da “Vardır bir çaresi, Cumhuriyet Halk Partisi” sloganıyla hazırladığı videolarla seçime yönelik kampanyasını sürdüreceği belirtildi.