Spor

Cenk Tosun’dan uçan tekme ve kırmızı kart tepkisi: Bize vuracaklar ben de izleyeceğim!

Maçın bitimiyle sahaya giren bir taraftar, Beşiktaşlı futbolculara uçan tekmeyle saldırmıştı

05 Eylül 2022 08:05

Beşiktaş'ın milli oyuncusu Cenk Tosun, Ankaragücü maçı sonrasında kendisine bir holigan tarafından atılan tekme hakkında konuştu.

Ankaragücü’nü 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından sahanın ortasında saldırıya uğrayan Beşiktaş’ın milli futbolcusu Cenk Tosun, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Sahaya giren holiganın tekmesine mahruz kalan Cenk, “Maçı geçtim, yenersin ya da yenilirsin o ayrı. Maçtan sonra olanlar kabul edilecek durum değil. O kadar polis ve güvenlik var. Nasıl oluyor da taraftarlar dibimize gelip uçan tekme ile bize müdahale edebiliyor?” dedi.

Beşiktaşlı oyuncu, “Şansına bir adım attım. Belki o adımı atmasam Salih’in beline o tekme gelecek ve Salih’in futbol hayatı bitecek. Gerçekten çok üzücü. Josef’in kartını hiç anlamadım. İnsanlar bana yumruk atacak, ben izleyeceğim. Nasıl olacak bu işler? Orada Josef sadece beni koruma amaçlı çocuğu alıp kenara çekti kırmızı kart yedi. Gelsinler bizim kafamıza, ağzımıza vursunlar biz de öyle duralım. Koruyunca da kırmızı kart yiyoruz. Kendini bilmez birisi yüzünden en iyi adamlarımızdan biri, belki iki, belki de üç hafta oynayamayacak” açıklamasında bulundu.

TIKLAYIN - Maçın bitimiyle sahaya giren bir taraftar, Beşiktaşlı futbolculara uçan tekmeyle saldırdı!