Gündem

Cem Küçük'ten Diyanet yönetimine: Size daha çok saldıracaklardır; en iyi savunmanın hücum olduğunu unutmayın

02 Eylül 2019 08:52

Türkiye yazarı Cem Küçük, cuma gününe denk gelen 30 Ağustos'ta Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ün adını hutbesinde geçirmeyen Diyanet İşleri Başkanlığı yönetimine destek verdi. Küçük "Size daha çok saldıracaklar" diyerek, "En iyi savunmanın hücum olduğunu unutmayın" ifadesini kullandı. 

Küçük, "Atamızı yok sayan Diyanet mi, yoksa HDP'li belediyeler mi?" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümünde şunları kaydetti:

Diyanet'i eleştiriyorlar tamam ama Atatürk'ten zerre hazzetmeyenlere tek laf etmiyorlar. Çünkü dertleri Atatürk değil, olmadı da. Kendi istedikleri kıvama gelmedikçe herkes hedefleridir. Bunun bilinmesi ve görülmesi lazım.
Bu arada bir not da Diyanet yönetimine: Bakın size 17-25'ten beri saldırıyorlar. Bir önceki Diyanet İşleri Başkanı'nın FETÖ konusunda verdiği sınav berbattı. Şimdi de Atatürk'ü bahane edip saldırıyorlar. Savunmada kaldığınız sürece size daha çok saldıracaklardır. En iyi savunmanın hücum olduğunu unutmayın...
Sinerek, korkarak, pısırıklaşarak sonuç alınmaz. Zaten muhafazakâr/dindarlar genel olarak ürkek yapıdadır. Siz böyle olmayın. Müslüman iyi, merhametli, sakin ama yeri geldiğinde ne kadar cesur olduğunu da göstermelidir. O yüzden size itiraz oldu mu, cevap vermesini bilin!..