Spor

Carlo Ancelotti'den Arda Güler müjdesi

02 Ocak 2024 15:27

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Real Mallorca maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ancelotti, Arda Güler için 'Mümkün olursa Mallorca maçında oynayacak' dedi.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 3 Ocak Çarşamba akşamı oynayacakları Real Mallorca maçı öncesi basın toplantısında konuştu.

İtalyan teknik adam, "Sizlere bazı iyi haberler vererek başlamak istiyorum. Arda Güler geri döndü, Vinicius Junior geri döndü, Carvajal geri döndü. Ferland Mendy ve Eduardo Camavinga kısa süre içerisinde geri dönecek" dedi.

"Potansiyeli çok büyük"

Ancelotti, "Arda Güler henüz kendini Real Madrid taraftarına gösteremedi ama bana inanın, Arda Güler'in potansiyeli çok çok büyük! Arda Güler'in takıma katkısı çok büyük olacak." açıklamasını yaptı.

Yeni sözleşmesiyle ilgili gelen sorusu üzerine Ancelotti, "Kontratımı uzattığım için mutluyum. Çok hızlı bir süreç oldu. Real Madrid'de çok mutluyum. Kulüp burada uzun yıllar çalışmam konusunda bana güveniyor. Benim acelem yoktu. Zamanlama önemli değil. Hem Real Madrid hem ben çok mutluyuz ve yola birlikte devam etme kararı aldık" dedi.