Gündem

Çağlayan Adliyesi'nde intihar eden kişinin, yazar Seray Şahiner'in eşi İbrahim Özkan olduğu açıklandı

07 Kasım 2019 18:25

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda İntihar eden İbrahim Özkan'ın yazar Seray Şahiner'in eşi olduğu öğrenildi. 

35 yaşındaki İbrahim Özkan duruşmalar devam ederken Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda 7. kattan aşağı atladı. Adliyenin atruim alanına düşen Özkan'ın üzerine öldü sanılarak gazete örtüldü. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri, Özkan'ın yaşadığını belirledi. Ağır yaralı Özkan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak adliyenin karşısındaki özel bir hastaneye kaldırılan İbrahim Özkan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cumhuriyet'ten Seyhan Avşar'ın haberine göre Özkan'ın, İstanbul 56. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan 4 ay hapis cezası aldığı öğrenildi. Kararda, hükmün açıklanması ise geri bırakılmış.

Daha önceki savunmalarında alkollü araç kullandığı için pişman olduğunu söyleyen Özkan, duruşmada anksiyete bozukluğu olduğunu söyleyerek beraatini istemişti. İntihar etmeden önce görülen karar duruşmasında ise Özkan'ın, “Bir daha böyle birşey inşallah başıma gelmez” dediği öğrenildi.

Şişli Kaymakamlığı'ndan açıklama

Şişli Kaymakamlığı da olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Bugün İstanbul 56. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılan bir duruşmaya katılmak üzere, Çağlayan İstanbul Adliyesi’ne giden Edirne ili nüfusuna kayıtlı ve 1984 doğumlu İbrahim Özkan, duruşma sonrasında henüz bilinmeyen bir nedenle saat 12.20 sıralarında binanın 6. Katından ara boşluğa atlamıştır. 112 Acil ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırılan İbrahim Özkan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Aile ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz."