Gündem

Buse Terim'den hayatını kaybeden Zafer Çika paylaşımı: Hâlâ inanamıyorum

Çika'nın cenazesi yarın İzmir Alsancak Hocazade Camii’nden kaldırılacak

13 Mart 2019 15:27

Sanatçı Demet Akbağ'ın trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden eşi Zafer Çika'nın ölümü Terim Ailesi'ni de derinden sarstı. Buse Terim, sosyal medyadan, "Hâlâ inanamıyorum, hâlâ kabullenemiyorum" dedi.

Fatih Terim'in kızı Buse Terim de trafik kazasında hayatını kaybeden Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika için veda mesajı yayınladı. Buse Terim'in Instagram hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Ah canım Zafer Abicim be.. Hala inanamıyorum, hala kabullenemiyorum. Seninle aynı sofraya oturmuş, sohbetini etmiş herkes seni çok severdi.. Ne çok anımız var birlikte, daha yeni evimize gelecektin, çocukları görecektin.."


Zafer Çika, İstanbul’dan sabah saatlerinde İzmir’e gelmeyi planladığı uçağı kaçırdığı için saat 17.00’de kente geldikten sonra Çeşme’ye gitmek üzere yola çıktı. Yolda kaza geçiren Çika, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Acı haberin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyuncu Demet Akbağ’ı telefonla arayarak eşinin vefatı dolayısıyla taziyelerini iletti.

Oyuncular Sendikası, Zafer Çika'nın cenazesinin yarın öğle namazına müteakip İzmir Alsancak Hocazade Camii’nden kaldırılıp Çeşme’de defnedileceğini açıkladı.