Spor

Burak Yılmaz'dan hakem tepkisi: Hata yaptı, kendisi de mutsuzdur

19 Eylül 2024 23:14

T24 Spor

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor ve Kayserispor, Papara Park'ta karşılaştı. Bordo mavililer, 2-0 geriye düştüğü maçta Umut Bozok ve Denswil'in golleriyle maçtan 2-2 berabere ayrıldı.

Maçın ardından Kayserispor teknik direktörü Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu.

"Kendisi de mutsuzdur"

"Hakem Mehmet Türkmen'in canı sağ olsun. Türk evladı çünkü. Hata yaptı, canı sağ olsun. Kendisi de mutsuzdur mutlaka ama önemli değil."

"Trabzonsporluların beni sevdiğini biliyorum"

"Beni ben yapan Trabzonspor'dur. Gizliden gizliye Trabzonsporluların beni sevdiğini biliyorum."

Tribünlerle arasında çıkan gerginlik hakkında konuştu

"Benim hep Trabzonspor taraftarlarıyla diyaloğum olmuştur ve siz de biliyorsunuz. Orada 'benim bu kulübe hiçbir zaman yanlışım olmadı' dedim. Olmadı, hiç bir zaman olmadı. Ben bu kulübü çok seviyorum. İster inanın, ister inanmayın. Ekmeğini yedim bu kulübün. Beni ben yapan Trabzonspor'dur. Beni tekrardan Türk futboluna kazandıran, Şenol Güneş ve Trabzonspor'dur. Bunu ne ben inkar edebilirim ne de Trabzon'dakiler inkar edebilir. Gizliden gizliye de, ne olursa olsun, küfür de olsa, başka bir şey de olsa, beni sevdiklerini biliyorum. Ben de burayı seviyorum ama Kayserispor'un hakkını korumak için her şeyi yapmak zorundayım. Bana yakışan da budur. Ben bunu burada öğrendim; buralarda öğrettiler bunu bize. Trabzonspor'a ve Şenol hocama başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin."

TIKLAYIN-Burak Yılmaz ile Trabzonspor tribünleri arasında gerginlik çıktı