Seçim 2024

BTP İBB Başkan adayı Erdoğanyılmaz: CHP gençlerin önünü açmak istiyorsa bana destek versin

"Ekrem Bey ve Murat Bey karşıma çıksın, İstanbul'un sorunlarını konuşalım"

22 Mart 2024 11:36

Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Cihan Erdoğanyılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in "Gençlerin önünü açalım" çağrısını değerlendirerek, "CHP gençlerin önünü açmak istiyorsa adayını çeksin, bize destek versin" dedi.

"En genç adayım, beni desteklesinler"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in "Gençlerin önünü açalım" çağrısını değerlendiren Erdoğanyılmaz, "Madem CHP Genel Başkanı gençlerin önünü açalım diyor, adayını çeksin, ben İBB'nin en genç adayıyım beni desteklesin" dedi.

Belediye başkanlığı yarışındaki rakiplerine seslenen BTP adayı, "Ekrem Bey ve Murat Bey karşıma çıksın, İstanbul'un sorunlarını konuşalım. Bunlar güçlü aday değil, bunlar geleceğimizi karartan, İstanbul'un ve Türkiye'nin geleceğini heba eden insanlar. Güçlü aday, bilimsel-teknolojik yaklaşımla, Milli Ekonomi Modeli öğretisi ile Atatürk'ün öğretisi ile çözüm üreten adaydır. Güçlü aday Bağımsız Türkiye Partisi'nin adayıdır. Bu yüzden halkımızdan medya manipülasyonlarına kulak asmadan bize destek vermelerini rica ediyorum" diye konuştu. (ANKA)