Dünya

Britanya Başbakanı Boris Johnson, 'Aşk Her Yerde' filmini yeniden canlandırdı

Johnson seçim kampanyası için hazırlanan videoda "Brexit'i halledeceğiz" mesajı verdi

11 Aralık 2019 14:51

T24 Dış haberler

Britanya Başbakanı Boris Johnson 12 Aralık'ta yapılacak genel seçim öncesi ünlü aşk filmi Love Actually'den (Aşk Her Yerde) bir sahnenin canlandırıldığı kampanya videosu paylaştı. Başbakan Johnson videoda, pankartlarla bir vatandaşın evine giderek Noel ilahisi eşliğinde "Brexit'i halledeceğiz" mesajı verdi. 

Bir Noel filmi olan Love Actually'nin meşhur 'kart sahnesinin' yeniden canlandırıldığı videoda Boris Johnson, televizyonda izlediği Brexit tartışmalarından bunalan bir vatandaşın evine gidiyor. İçerideki kişiye belli etmeden elindeki pankartlarla karşısındaki kadına Brexit mesajı veren Johnson, "Oyunuz hiç bir zaman şimdiki kadar önemli olmamıştı" diyor. Muhafazakâr Parti'nin çoğunluğu elde etmesi için 9 koltuk kaldığını belirten Johnson videonun sonunda vatandaşın evinden ayrılarak "Yeter, şu işi halledelim" diyor. 

Filmin oyuncusu Hugh Grant'ten yanıt 

Johnson'ın kampanya videosunun yayılmasının ardından daha önce hükümete yönelik tepkileriyle de öne çıkan aktör Hugh Grant kendisinin de rol aldığı Love Actually filmine gönderme yapılmasına yanıt verdi. Grant, Muhafazakâr Parti'nin kampanyasına Rusya'nın destek verdiğini öne sürerken "Güçlü bir prodüksiyondu, belki de rubleler bunun için kullanıldı" dedi. Grant, "Fakat filmde olan pankartların birini kullanmayı unutmuş. O pankartın üzerinde 'Çünkü Noel'de doğruyu söylersin' yazıyordu. Herhalde onun Johnson'ın eline yakışmayacağını düşündüler" dedi.