Gündem

Boşanma aşamasındaki eşini 12 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı

"Hak ettiği cezayı almasını istiyorum"

27 Ekim 2021 16:28

Gaziantep'te Ali Çakır boşanma aşamasındaki eşini 12 yerinden bıçaklayarak ağır yaralandı. Behiye Çakır'ın çocukları Ali Çakır'ın hak ettiği cezayı alması için çağrı yaptı. 

Behiye Çakır hastanede yoğun bakımda tedavi altına alındı, polise teslim olan Ali Çakır gözaltına alındı. Şüpheli şahsın, adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmesi bekleniyor.

Serpil Köseler, "Annem kapının önünde otururken babam çıkıp geliyor. Annem de bunu görünce kapıyı kapatıp içeri giriyor. Sonrasında babam kapıyı zorlayarak içeri giriyor. Bu esnada annem yere düşünce annemin üzerine atlayarak 12 yerinden bıçaklıyor. Benim annem şu an ağır yaralı ve hayatı riski var. Benim annem bunu hak etmedi, bunun tek sebebi annemin 500 liralık nafaka istemesi. Annemin durumu çok kritik. Her tarafı yara bere içinde. Annem ölüyor benim kimden ne talebim olabilir ki. Annemin kurtarılmasını istiyorum" dedi.

Ahmet Çakır, "Annem, babam tarafından 12 yerinden bıçaklanmış. Durumu çok ağır, hayati tehlikesi var. Benim tek beklentim bunu yapan babamın en ağır cezayı almasıdır. Hatta müebbet hapis cezası almasını istiyorum. Ben o adama baba bile demek istemiyorum. Bir insan 12 yerinden bıçaklanır mı? Günahtır, yazıktır. Hak ettiği cezayı almasını istiyorum" ifadelerini kullandı. (DHA)