Gündem

Binali Yıldırım 31 Mart öncesi "kaldıramayacağınız bir maliyet" dediği su indirimiyle ilgili konuştu: Devamı gelecek

15 Mayıs 2019 21:33

YSK'nın İstanbul seçimini iptal etmesinin ardından AKP İstanbul adayı İstanbul adayı olan Binali Yıldırım, İBB'nin yaptığı su faturalarındaki indirimlerle ilgili yaptığı açıklamada, "AK Parti'nin teklifiyle 2 gün içinde hayata geçen bu yeniliklerin inşallah devamı gelecek." dedi. Yıldırım, 31 Mart seçimleri öncesinde Habertürk'te Fatih Altaylı'nın programında Ekrem İmamoğlu'nun su ve ulaşıma indirim vaatlerini eleştirmiş, "Kaldıramayacağınız bir maliyet yüzde 40 indirim. Tamam yapalım da nereden finanse edeceğiz" demişti.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'da su fiyatlarına indirim yapılmasıyla ilgili açıklamada bulundu. Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İBB'de yapılan yeniliklerin devam edeceğini vurguladı.

Yıldırım paylaşımında şunları kaydetti:

"Görevde olduğu süre boyunca sözlerini yerine getirmek yerine veri çalmayla, musakka-antrikot muhabbetiyle uğraşanların sebep olduğu arızalar gideriliyor. AK Parti'nin teklifiyle 2 gün içinde hayata geçen bu yeniliklerin inşallah devamı gelecek."

31 mart öncesi "Kaldıramayacağınız bir maliyet yüzde 40 indirim" demişti

Binali Yıldırım, 31 Mart seçimleri öncesinde Habertürk'te Fatih Altaylı'nın programında Ekrem İmamoğlu'nun su ve ulaşıma indirim vaatlerini eleştirmiş, "Kaldıramayacağınız bir maliyet yüzde 40 indirim. Tamam yapalım da nereden finanse edeceğiz" demişti. Ulaşımın belediye tarafından desteklendiğini söyleyen Yıldırım, "İstanbul'un temel yatırımlarını neyle yapacağız" ifadelerini kullanmıştı.

TIKLAYINIZ- Ekrem İmamoğlu'ndan uyarı: Faturalarınızı saklayın

TIKLAYINIZ- İmamoğlu’ndan Yıldırım’a ‘‘su’’ ve ‘‘ulaşımda’’ indirim yanıtı: Bize kaynağı nereden bulacaksınız diye serzenişte bulunanlar...