Dünya

Beyaz Saray'ın kameralardan kaçıramadığı gerilim: Donald-Melania Trump ilişkisi

Üç yılda birçok dünya liderinin elini sıkan ABD Başkanı, eşi konusunda aynı başarıya ulaşmadı

01 Kasım 2019 11:16

T24 Dış haberler

ABD Başkanı Donald Trump'ın, "Ben vurulsam eşim Melania ağlamaz" demesinin ardından ikilinin arasında son üç yılda yaşanan garip anlar tekrar gündeme geldi. 

The Guardian'dan Poppy Noor, Donald-Melania Trump çiftinin evliliği hakkında spekülasyonlara sebep olan anları derledi.

El-tutma tartışmaları

Birçok kez Melania'nın kameralar karşısında eşinin elini tutmayı reddettiği görüldü. First Lady'nin eşiyle Maryland'deki Andrews üssüne indikten sonra bir saniye elini tutup sonra bırakması gündem olmuştu. Tel Aviv gezisinde ise Melania, Trump'ın elini ittirmişti. Roma gezisinde ise First Lady, Trump ona elini uzatınca saçını düzeltmişti.

Trump seçildiğinde

Michael Wolff'un Trump'ın 2016'da başkan seçilmesine giden süreci anlattığı kitabında Melania'nın Trump başkan seçildiğinde ağladığı, ama bunların mutlu gözyaşları olamadığı belirtilmişti. First Lady'nin yemin töreni sırasında suratının oldukça asık olması da tartışma konusu olmuştu.

Beyzbol maçında protesto

ABD Başkanı Donald Trump, ülkenin beyzbol ligi MLB'nin final serisi olan World Series'in 5.maçını izlemek için gittiği Nationals Park'ta yuhalandı. Kritik karşılaşma için stadı dolduran taraftarlar, "Onu kilitleyin" diye tezahürat yaptı. Melania'nın bu anlarda gülmeyi bırakamadığı iddiaları sosyal medyada gündem olmuştu.

'Garip' öpücükler

Sosyal medyada dolaşan ilginç iddialardan biri de Melania'nın Trump'ın onu halk içinde öpememesi için büyük şapkalar taktığı ve topuklu ayakkabılar giydiği iddiası. İkilinin Kuzey Kore gezisi öncesi çekilmiş bu fotoğrafı da sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girmişti:

Trump'ın 'ilişkileri'

Porno film oyuncusu Stormy Daniels dahil olmak üzere birçok kişi ABD Başkanı Trump'ın kendileriyle ilişki yaşadığını iddia etti. Melania Trump, bu iddialarla lgili verdiği röportajda bu durumun onu ilgilendirmediğini ve dert edecek başka şeyleri olduğunu söylemişti.