Spor

Beşiktaş'tan Salih Uçan'ın tepkisi sonrası zemin açıklaması!

24 Eylül 2023 22:24

Beşiktaş Kulübü, Trendyol Süper Lig'de Mondihome Kayserispor'u konuk ettiği Beşiktaş Park'ın saha zeminiyle ilgili açıklama yayımladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Beşiktaş Park'ın zemin çalışmalarının titizlikle devam ettiği belirtilerek, "Fakat iklimsel değişiklikler ve diğer sahalarda da görülen çim hastalığı, yüksek kalitede olan zemini kısa süre içerisinde olumsuz etkilemiştir. Kısa sürecek bir tedavinin ardından yine rutin bakımlara devam edilecek ve futbol A takımı oyuncularımızın alışkın olduğu sağlıklı, iyi zemine çok geçmeden dönülecektir." denildi.

Salih Uçan ne demişti?

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş ile Mondihome Kayserispor karşılaştı. Siyah-beyazlılar maçı 2-1 kazandı. Beşiktaşlı Salih Uçan zemin sorumlularını eleştirdi.

Tecrübeli orta saha oyuncusu, "Bugün kazanmamız gereken bir maçtı. Çünkü 2-3 günde bir maç oynuyoruz, psikolojisi kolay değil. Maçları ilk yarıda kopartmak ya da farkı açmak istiyoruz. Biz gol kaçırdıkça Anadolu takımlarının motivasyonu artıyor. Biraz gerginlik oluyor tabii ama kazanınca mutlu oluyoruz. Geçen seneye göre zeminimiz git gide kötüye gidiyor. Bu mesaj kime gidiyorsa artık. Dikkat etmemiz gerekiyor." dedi.