Spor

Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı, Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüştü

27 Temmuz 2022 09:37

Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı ile görüşen Başkan Ahmet Nur Çebi, genç futbolcuyu affetti.

Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık maçında, 72. dakikada oyuna giren Serdar, 84. dakikada Teknik Direktör Valerian İsmael tarafından oyundan alındı. Genç futbolcu oyundan alındıktan sonra sergilediği davranışlar nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Takım, ikinci etap kamp çalışması için yeniden yurt dışına giderken, Serdar Saatçı da İstanbul’da idmanlarına devam ediyordu. 19 yaşındaki stoperle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Özür diledi

Milliyet'ten Bilal Meşe'nin haberine göre; Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı’yı affetti. Siyah-beyazlı kulübün kongre üyesi Altan Akdil’in öncülüğünde, Başkan Ahmet Nur Çebi’den randevu alan Serdar, önceki gün Akdil ve eniştesi Hüseyin Bey ile birlikte kulübe gitti. Burada Başkan Çebi ile buluşan genç futbolcu, pişmanlığını dile getirip özür diledi.

Beşiktaş Başkanı, Serdar’dan bundan böyle bu tür olaylar yaşanmayacağı konusunda söz aldı. Bunun sonrasında Ahmet Nur Çebi’nin elini öpen Serdar Saatçı, affedilmiş oldu. Genç stoper için son kararı Teknik Direktör Valerian İsmael verecek.