Spor

Beşiktaş'ın Oğuzhan planı

Beşiktaş yönetimi, Oğuzhan Özyakup'u 1 yıl daha kiralamayı düşünüyor

04 Mart 2020 09:09

Beşiktaş’ın Oğuzhan Özyakup’la ilgili planı ortaya çıktı. Siyah-beyazlı yönetimin, ara transfer döneminde sürpriz biçimde Feyenoord’a kiralanan 27 yaşındaki futbolcuyu, Hollanda’da kendisini bulması şartıyla yeniden kadrosuna katmayı düşündüğü aktarıldı.

Teknik Direktör Sergen Yalçın göreve başlamadan çok kısa süre önce Feyenoord’la el sıkışan Oğuzhan, Hollanda’dan daha güçlü bir şekilde geri dönmek istediğini ifade etmişti.

Milliyet'in haberine göre; Beşiktaş yönetiminin, Feyenoord’da eski günlerine dönmesi koşuluyla Oğuzhan’ı kadroda tutmayı planladığı öğrenildi.

Şenol Güneş ve Abdullah Avcı’nın verdiği büyük desteğe rağmen sürekli hayal kırıklığı yaratan yetenekli futbolcunun, Hollanda’da fizik ve mental açıdan toparlanmasını bekleyen siyah-beyazlılar, bu koşulların yerine gelmesi halinde Oğuzhan’a yeniden kapılarını açacak.

Tecrübeli futbolcunun, Feyenoord’da da beklentilerin altında kalması durumunda ise 1 yıl daha kiralanmasının planladığı belirlendi. Beşiktaş’la 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan yetenekli oyuncunun, Avrupa’da 1 sezon daha top koşturduktan sonra daha güçlü olarak takıma dönmesinin düşünüldüğü ifade edildi.