Gündem

Berat Albayrak, aylar sonra görüntülendi

21 Ağustos 2023 11:47

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettikten sonra bir süredir ortada olmayan Berat Albayrak, aylar sonra görüntülendi.

Medya Radar'da yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak, dün akşam Sinan Erdem Spor Salonu'nda eşi Esra Erdoğan Albayrak ve oğullarıyla birlikte Türkiye-Hırvatistan basketbol maçını izledi.

A Milli Erkek Basketbol Takımı elendi

Berat Albayrak'ın tribünde olduğu maçta A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası finalinde Hırvatistan'a 84-71 mağlup oldu. Bu sonuçla Türkiye, gelecek yıl düzenlenecek FIBA Olimpiyat Elemeleri'nde oynama hakkını kaybetti. Hırvatistan ise elemelerde mücadele etme hakkı kazandı.

Babası "yeni bir nesil yetiştiriyor" demişti

Sadık Albayrak, geçen hafta oğlu Berat Albayrak'la ilgili yaptığı açıklamada, "İstanbul'da. Nun Eğitim ve Kültür Vakfı'yla uğraşıyor. Yeni bir nesil yetiştiriyor... Geleceğin Türkiye'sinin insan kaynağını... Yöneticilerini. Berat yolunu çizdi. Okuyor, araştırıyor, çocuklarıyla ilgileniyor. Kaderin çizdiği yolda yürümek boynumuzun borcu" ifadelerine yer vermişti.

TIKLAYIN - Babası Sadık Albayrak, Berat Albayrak’ın nerede olduğunu açıkladı