Ekonomi

Benzin ve motorine zam bekleniyor

31 Mayıs 2022 17:01

Benzin ve motorinde bir fiyat artışı daha bekleniyor. 01 Haziran Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 10 kuruş, motorine 1 lira 14 kuruş zam geleceği öne sürüldü. 

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bu gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak şekilde benzin ve motorinde fiyat artışı yaşanacağını belirtti.

01 Haziran Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere, benzinin litresine 1 lira 10 kuruş, motorine 1 lira 14 kuruş zam gelmesi bekleniyor. 28 Mayıs günü benzinin fiyatı 70 kuruş, motorinin fiyatı ise 97 kuruş artmıştı.

28 Mayıs Cumartesi günü gelen zamla benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 24,99 TL'ye, Ankara'da 25,10 TL'ye, İzmir'de 25,11 TL'ye yükselmişti.

Motorinin litre fiyatı ise yaklaşık olarak İstanbul'da 24,38 TL'ye, Ankara'da 24,49 TL'ye, İzmir'de 24,50 TL'ye çıkmıştı.


Kütahya'da 4.3 büyüklüğünde deprem

Silivri Cezaevi'nden tahliye edilen Canan Kaftancıoğlu: Arkadaşlar, nerede kalmıştık?

Erzurum'da Diyanet'e bağlı Kur'an kursundaki çocuklara cinsel istismara 119 yıl 6 ay hapis cezası

Erkan Baş'tan Bakan Soylu'ya: Utanmadan polislere suç işletiyorsun; savcılığa gitmişken kol kola olduğun çetelerle ilgili ifade de vermeni bekliyoruz

Erdoğan: Sigarada ve suluda vergiyi devamlı artırıyoruz, çok rahatsızlar; aç sefil geziyor; rakı, bira almaktan geri durmuyor

"Her yer Taksim her yer direniş" sloganlarıyla Taksim'e yürüyen TİP'e polis engeli

Yargıtay, Kenan Evren ve Tahsin Şahinkaya hakkındaki kararı onadı

Kılıçdaroğlu’ndan Bahçeli’ye “hapis” yanıtı: Sizin feriştahınız gelse bize diz çöktüremez, sizin gibi dün tükürdüğümüzü bugün yalamayız

Pervin Buldan, Mansur Yavaş'ı "korkak siyaset" yapmakla suçladı: Kimse sizin 'inşallah'ınıza kalmadı!
" />