Gündem

KONDA: Bekir Ağırdır KONDA'nın liderliğini sürdürecek

Bekir Ağırdır, KONDA Genel Müdürlüğü görevini bıraktı

02 Haziran 2022 10:28

Bekir Ağırdır, KONDA Genel Müdürlüğü görevini bıraktı. Ağırdır’ın yerine KONDA’nın kurucusu Tarhan Erdem’in oğlu Aydın Erdem getirildi. KONDA'dan yapılan açıklamada, "Bekir Ağırdır KONDA'nın liderliğini sürdürecek" denildi.

KONDA’nın abonelerin gönderdiği raporun sonunda Ağırdır, “KONDA’nın dönüşerek gelişimi sürecinde mayıs ayından itibaren genel müdürlük görevini Aydın Erdem üstlendi” notunu paylaştı.

Bekir Ağırdır’ın, Yönetim Kurulu Üyesi olarak KONDA’da yer almaya devam edeceği öğrenildi.

KONDA'dan açıklama: Ağırdır'ın KONDA Yönetim Kurulu Üyeliği devam etmektedir

KONDA'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "KONDA olarak son dönemde yapımızı sürdürülebilir kılmak amacıyla attığımız kurumsallaşma adımlarından biri olarak, genel müdürlük görevine Aydın Erdem getirilmiştir. Bu görev değişimi operasyonel olup Sayın Bekir Ağırdır’ın üstündeki idari yükleri azaltarak kendisinin toplumu anlamak ve anlamlandırmak noktasındaki çalışmalarını kolaylaştırmak amacıyla yapılmıştır. Kendisinin KONDA Yönetim Kurulu Üyeliği devam etmektedir. Bu süreçte Bekir Ağırdır, hem KONDA’nın liderliğini hem de öngörü, analiz ve yorumlarıyla toplumu anlamak ve anlamlandırmak konularındaki çalışmalarını sürdürücektir” denildi.