Spor

Batshuayi, Süper Lig devine teklif edildi

08 Haziran 2024 11:01

Fenerbahçe'de geçirdiği başarılı sezonun ardından Michy Batshuayi'nin yeni rotası merak ediliyor. Galatasaray iddialarının yükseldiği Belçikalı yıldız için bu kez de Beşiktaş'a teklif edildi.

Galatasaray ile sözleşme uzattığı imza töreninde Batshuayi’yi takımda görmek isteyip istemediği sorulan Okan Buruk, "Eksik veya yetersiz olarak gördüğümüz bölgelere en az 3-4 transfer takviyesi yapacağız. Medyada adımız birçok isimle yazılıyor. Forvet bölgesi için hazırlıklarımız var. Onunla ilgili düşüncemiz olmadı" yanıtını verdi.

Uzun bir sürecin ardından yeni teknik direktörünü belirleyen ve takımın başına Giovanni van Bronckhorst’u getiren Beşiktaş, gelecek sezon öncesi sağlam bir kadro kurmak adına çalışmalarını daha da hızlandırdı.

Birçok isimle temasta olan Beşiktaş'a, forvet hattı için sürpriz bir ismin önerildiği bilgisine ulaşıldı. 2021-22 sezonunda siyah-beyazlı formayı kiralık olarak giyen ve Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi’nin, temsilcisi tarafından Beşiktaş' teklif edildiği öğrenildi.

Geride bıraktığımız sezonda 41 maçta 22 kez rakip fileleri havalandıran ve iyi bir sezon geçiren Batshuayi‘ye, Süper Lig’i de iyi bildiği için son derece sıcak bakan Beşiktaş yönetimi, düşünmek için süre istedi.