Advertorial

Bakır Hurda Fiyatı 2024 Yılında Artacak mı?

18 Ekim 2023 15:34

Bakır hurda fiyatı yıl içinde dalgalı seyriyle oldukça dikkat çekti. Satış yapmak isteyenler, hizmet aldıkları zamana paralel olarak farklı ödemelerle karşılaştı. Giderek artan hurda fiyatları satıcılar için yüksek kâr getirisi fırsatı sağladı. Sene içerisinde her ne kadar değişimler olsa da ücretlerin hurda sahiplerini memnun ettiği de bir gerçek. Bakır hurda fiyatı 2024 yılında da benzer bir grafik izleyecek gibi görünüyor.

 

Bakır kablo hurda fiyatı belirli dönemlerde yükselme ve alçalmalarla karşı karşıya kalan hurda çeşitlerinin başında geliyor. Özellikle kabloların gördüğü işlemler ve içerikleri, ödemeler için belirleyici faktörler arasında yer alıyor. Bu nedenle eğer elinizde satabileceğiniz hurdalar varsa veya işletmeniz için işlenmiş malzeme alımı yapacaksanız piyasa şartlarını yakından takip etmelisiniz. Böylece bakır hurda fiyatı için herhangi bir sürprizle karşılaşmadan satış yapabilirsiniz. Aşağıda metalin cinsine göre birim fiyatlarını görebilirsiniz:

Soyma Bakır Fiyatı

210,00 TL/Kg

Hurda Lama Bakır Fiyatı

208,00 TL/Kg

Kırkambar Bakır Hurdası

201,99 TL/Kg

%98 Külçe Bakır

208,00 TL/Kg

TTR Kırma Bakır Hurdası

200,99 TL/Kg

Bakır Talaş Hurdası

200,94 TL/Kg

Karışık Kablo Hurdası

89,40 TL/Kg

Hurda Antigron Kablo

95,40 TL/Kg

Hurda Tek Damar Kalın İç Tesisat Kablosu

155,00 TL/Kg

Hurda Yer Altı Enerji Kablosu

90,00 TL/Kg

TTR Hurda Kablo

89,50 TL/Kg

Çelik Zırh Hurda Kablo

80-92 TL/Kg

Hurda Fare Yemez Kablo

88,00 TL/Kg

Bakır Hurda Fiyatı Nasıl Belirleniyor?

Bakır hurda fiyatı belirlenmesinde etkili olan pek çok faktörden bahsetmek mümkün. Bu nedenle hesaplama sürecinin profesyonel şekilde yapılması büyük önem arz ediyor. Bu noktada tercih edeceğiniz işletme, piyasanın altında kalmayan bir ücret almanız açısından çok değerli.

 

Hurdalarınızı satmak istediğinizde bazı kritik veriler birim fiyatlarını değiştirdiği için konuya hâkim olmanız gerekiyor. Aşağıdaki ayrıntılara göz gezdirerek bakır hurda fiyatı hesaplanma aşamalarını net biçimde görebilirsiniz:

 

  • Güncel borsa verileri
  • Piyasa şartları
  • Hurdanın diğer malzemelerle karışık olup olmadığı
  • Malzemenin işlenebilirlik seviyesi
  • Miktarı ve metal saflık oranı
  • Arz ve talep dengesi
  • Nakliye işlemlerinin detayları

 

Yukarıdaki etkenlerin uzman ekipler tarafından değerlendirildiği hurdakablofiyat.com adresi aracılığıyla hizmet alarak avantajlarınızı arttırabilirsiniz.

 

Borsa verilerini, yapılan hurda alışverişleri ve kullanılabilir malzeme oranı belirler. Aynı şekilde metalin ne durumda olduğu da ücret açısından kritiktir. Eğer taşıma desteği istiyorsanız nakliye işlemleri için gidilecek mesafe de göz önünde bulundurulur.

 

Bakır Kablo Hurda Fiyatı Yükselecek mi?

Güncel verilere göre bakır kablo hurda fiyatı son dönemlerde yükseliş gösteren malzemeler arasında. Yine de atıl durumdaki parçaların özelliklerinin bu aşamada direkt olarak belirleyici olduğunu unutmamak gerekiyor. Kabloların içeriklerinin yanı sıra dış kaplamaları da önem taşıyor. Çünkü ayrıştırma sürecinde yapılacak işlemler, hurdanın mevcut kondisyonuna göre belirleniyor. Analizin tamamlanmasının ardından ise geri dönüşüm tesislerinde gerekli işlemler başlatılıyor.

 

Hurdaların alım ve satım işlemleri için işletmenin sunduğu ekstra hizmetler de bakmanız gereken detaylardan biri. Özellikle adresten teslim uygulaması, pek çok müşterinin ayrıcalık yaşamasını sağlıyor. İrtibat kurulmasının ardından gerekli donanıma sahip ekiplerin adreste değerleme çalışmaları sonucunda nakit ödeme yaparak hurdaları satın alması satıcılar için son derece avantajlı. 

 

Kablo bakır hurda fiyatı ulaştığı seviyeyle hurda sahiplerini memnun etmenin yanı sıra yapılan işlemleri de hızlandırdı. Bu yüzden siz de zaman kaybetmeden işlevini yitiren metal atıklarınızı satmayı düşünmelisiniz. Böylelikle hem alan tasarrufu yapmış hem de ekstra gelir kazanmış olursunuz. Merak ettiğiniz bakır kablo hurda fiyatı ve diğer detayları firma yetkilileriyle paylaşarak cevaplarına ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte WhatsApp aracılığıyla fotoğraf göndererek ilk aşamada fikir edinmez de mümkün.

2024’te Piyasada Bakır Hurda Fiyatı için Öngörüler Nedir?

2024 yılında bakır hurda fiyatı ortalamasının hangi düzeye oluşacağı konusunda farklı beklentiler mevcut. Yaşanan piyasa hareketliliği bu duruma en büyük sebep konumunda. Küresel metal piyasasında meydana gelen değişimler, net olarak ücretlerin seviyesini belirlemeyi zorlaştırıyor. Özellikle büyük işletmelerin gereksinimleri, arz ve talep dengesini doğal olarak değiştiriyor.

 

Doğanın korunması ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla sürdürülen hurdacılık faaliyetleri, her geçen gün önemini artırıyor. Birçok müşteri de süreçlere dahil olarak elindeki malzemeleri çöpe atmak yerine bu şekilde değerlendirmeyi seçiyor. Bu da yeni yılda arz ve talebin nasıl bir ivme kazanacağını fazlasıyla merak ettiriyor. Yine de bakır kablo hurda fiyatı için tahminler, bu yükselişin devam edeceği yönünde.