Gündem

Bakan Yerlikaya duyurdu: Narkoçelik-2 operasyonlarında 227 gözaltı

"Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız"

23 Şubat 2024 10:09

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 46 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-2' operasyonlarında; 227 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını, 983 kilo uyuşturucu madde ile 92 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu.,

1 ton uyuşturucu, onbinlerce hap ele geçirildi

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüklerince; 498 ekip, 1590 personel ve 24 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla Adana, İstanbul, Ankara, Batman, Antalya, Kırklareli, Tekirdağ, İzmir, Bursa, Konya, Kocaeli, Kütahya, Mersin, Samsun, Mardin, Osmaniye, Trabzon, Kayseri, Gaziantep, Yozgat, Diyarbakır, Giresun, Denizli, Karaman, Balıkesir, Bitlis, Şanlıurfa, Muğla, Sakarya, Edirne, Aksaray, Aydın, Eskişehir, Kahramanmaraş, Ordu, Düzce, Erzincan, Bolu, Malatya, Sivas, Erzurum, Niğde, Hatay, Elazığ, Kilis ve Kastamonu olmak üzere 46 ilde "Narkoçelik-2" operasyonları düzenlendi.

Operasyonlarda; 983 kilo uyuşturucu madde ve 92 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi, 227 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimiz tebrik ediyorum. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar" dedi.