Gündem

Bahçeli’nin sağlık durumuna ilişkin son bilgiler

MHP liderinin hastaneden taburcu olduktan sonra Meclis açılışına katılmaması sosyal medyada pek çok iddiayı gündeme getirmişti

04 Ekim 2019 12:46

T24

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumunun ağırlaştığına dair iddialar tartışılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz 23 Eylül’de üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı ateş yükselmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan Bahçeli aynı gün ayakta taburcu edilmişti. Dün de Bahçeli’nin sağlık durumunun ağırlaştığına dair sosyal medyada paylaşımlar yapılmış, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın iddiaları “Spekülasyon ve kaos amaçlı bu tür uydurma haberlere itibar edilmemelidir. Genel Başkanımızın sağlık durumu meydanı boş bulmayı bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak kadar iyi” sözleri ile yalanlamıştı.

T24’ün edindiği bilgiye göre, Bahçeli’nin  geçirdiği üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle kronik akciğer rahatsızlığının nüksettiği ve buna bağlı olarak nefes darlığı çektiği öğrenildi. Bahçeli’nin bir süre daha hastanede tedavisinin süreceği dile getirilirken, daha önce geçirdiği kalp by-pass operasyonuyla ilgili bir sorun yaşamadığı kaydedildi. Bahçeli’nin kronik akciğer rahatsızlığında kanser bulgusuna rastlanmadığı ifade edildi.

TIKLAYIN: Hastaneye kaldırılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli taburcu oldu