Gündem

Bahar ve Nihan Candan kardeşler cezaevinde Dilan Polat'la karşılaşmış

24 Kasım 2023 10:54

Tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin anneleri Umut Candan kızlarının suçsuz olduğunu savundu. Candan, “Instagram’da Bahar soytarılık yaptıkça tıklandı" dedi. Ailenin avukatı Candan kardeşlerin Dilan Polat ile karşılaştığını söyledi

Lüks yaşantılarıyla sosyal medyada gündem olan fenomenlere yönelik operasyonlar sürerken Nihal ve Bahar Candan suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçundan cezaevine gönderildi. Cezaevi yemeklerini beğenmediği söylenen Candan kardeşler cezaevine alışmaya çalışırken anne Umut Candan kızlarını savundu.

"Hepsi takipçi toplamak içindi

Show TV'nin haberine göre, Umut Candan kızlarının suçsuz olduğunu ve haram yemediklerini öne sürdü. Candan, “Benim çocuklarım suçsuz, onlar tertemiz, onlar çok saf kalpli. Mağdur durumdayız ailecek. Kim iftira attıysa cezasını çekecek ama çok ağır bir imtihan. Allah’a çok şükür ailecek haram yemiyoruz. Instagram’da Bahar soytarılık yaptıkça tıklandı. Tıklamasalardı. Bahar Candan’ı onlar çıkardı ortaya ve linç ediyorlar şimdi. Bahar gerçek bile değil ya sahte. Her şeyi sahte onun. Tıklamasalardı soytarılık yaptığında, halk istedi, o da devam etti.  Hepsi takipçi toplamak içindi. Damadım da dört dörtlük bir Türk erkeğidir. Karısını da ortada bırakacak asla bir adam değil. Biz nasıl bir düğün yapsak diye bunları konuşuyorduk. Damadımı çok seviyorum. Kızım bazen dikkat çekmek için takipçi toplamak için öyle konuşuyordu." dedi.

Dilan Polat ile karşılaşmışlar

Öte yandan ailenin avukatı Eyüp Can da, "İddianamenin hazırlanması 3-4 ay gibi bir süreç alacaktır en az. Bahar ve Nihal hanım birlikte kalıyorlar. Şu anda televizyon ve buzdolapları geldi. Dilan Polat ile de karşılaşmışlar. Bildiğim kadarıyla bir konuşma söz konusu olmamış" ifadelerini kullandı.