Spor

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı

13 Mayıs 2024 19:25

Fenerbahçe’de 1998-2018 yılları arasında başkanlık yapan Aziz Yıldırım, haziran ayında gerçekleştirilecek olan Olağan Seçimli Genel Kurul’da başkan adayı olmaya karar verdi. Yıldırım, "Çarşamba veya perşembe günü basın toplantısı yapacağız ve burada Fenerbahçe başkanlığına aday olacağımı açıklayacağım." dedi.

Fenerbahçe Kulübü’nde yaklaşan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesinde başkan adayları netleşmeye devam ediyor.

DHA'nın haberine göre mevcut başkan Ali Koç’un bir dönem daha göreve talip olmasının ardından kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım da aday olmaya karar verdi.

Uzun bir süredir çalışmalarını sürdüren Yıldırım, eski yönetimindeki kişiler ve üyelerle yaptığı görüşmelerin ardından başkanlığa tekrardan adaylığını koydu. Yıldırım TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "Çarşamba veya perşembe günü basın toplantısı yapacağız ve burada Fenerbahçe başkanlığına aday olacağımı açıklayacağım." ifadelerini kullandı.

Yıldırım, bu akşam 21.00'de TRT Spor'da açıklamalarda bulunacak.

Seçim ne zaman?

Fenerbahçe başkanlık seçimi 2024 yılında Haziran ayında düzenlenecek. Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı üç yılda bir belirlenmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü’nde başkan ve yönetim kurulları ayrı ayrı seçilmektedir.