Gündem

Avukatın savcı odasında çektirdiği iddia edilen fotoğraflar gündem oldu: Ben asla kaybetmem

13 Aralık 2023 15:36

İstanbul Barosu’na üye avukat Buket Nurşah Tekışık’ın, savcı odasından paylaştığı  iddia edilen fotoğraflar tartışma yarattı. Fotoğrafının altına “Ben asla kaybetmem ya kazanırım ya da öğrenirim” mesajı yazan Av. Tekışık, gelen tepkiler üzerine Instagram hesabını kapattı. Tekışık'a yakın bir isim ise fotoğrafın çekildiği an savcının odasında olmadığını bildirdi.

Halktv'de yer alan habere göre;Av. Buket Nurşah Tekışık, bir savcı odasında farklı zamanlarda çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabında paylaştı. Av. Tekışık, fotoğraflardan birinin altına “Ben asla kaybetmem ya kazanırım ya da öğrenirim” notu yazdı.

Büyük bir kısmı avukatlar olmak üzere, çok sayıda kişi söz konusu fotoğraflara tepki gösterdi. Avukatlardan bir kısmı Av. Tekışık’ın meslek etiğine aykırı davrandığını iddia etti.

Hesabını kapattı

Gelen tepkiler üzerine Av. Tekışık, Instagram hesabını kapattı. Av. Tekışık’a yakın bir isim konu hakkında yaptığı açıklamada; “O fotoğraf savcı odasında 1.5 yıl önce çekildi. O anda savcı bey odasında değildi. Avukatın savcı odasına girmesi kadar doğal ne olabilir ki. O anda öyle bir fotoğraf çekilmiş” dedi.

Halktv.com.tr’nin ulaştığı Av. Tekışık ise, konu ile ilgili yorum yapmak istemediğini söyledi.