Gündem

Avukat Epözdemir: Pınar Gültekin'i hedef paylaşımlara emsal mahiyette cezalandırılma için hukuki süreç başlatılacak

22 Ocak 2024 00:40

Katil Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin'e ilişkin sosyal medyada yapılan bazı paylaşımların ardından ailenin avukatı Rezan Epözdemir, "Pınar Gültekin için vicdan ve insanlıkla örtüşmeyecek, bu cinayeti meşrulaştıracak paylaşımlar yapıldığını müşahade ettik. Bu paylaşımları yapanlar hakkında emsal mahiyette cezalandırılmaları için gerekli hukuki yollara başvuracağız" açıklamasını yaptı. 

Katil Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin'e ilişkin sosyal medyada yapılan bazı paylaşımların ardından ailenin avukatı Rezan Epözdemir, hukuki yollara başvuracaklarını açıkladı. 

X hesabından paylaşım yapan Epözdemir, “Bugün bu ve benzeri hesaplardan organize bir şekilde hayatının bağarında diri diri yakılarak katledilen Pınar Gültekin için vicdan ve insanlıkla örtüşmeyecek, bu cinayeti meşrulaştıracak paylaşımlar yapıldığını müşahade ettik. Bu paylaşımları yapanlar hakkında emsal mahiyette cezalandırılmaları için gerekli hukuki yollara başvuracağız” ifadelerini kullandı.