Gündem

Antalya'da dört kişilik bir ailenin ölümü üzerine Hayko Cepkin'den tepki: Standart bir hayat sürdürebilmek bile bir hayal

09 Kasım 2019 13:15

Şarkıcı Hayko Cepkin, Antalya'da ikisi çocuk dört kişilik bir ailenin evlerinde ölü bulunması ve baba Selim Şimşek'in geriye 'özür dileyen' bir mektup bırakması haberinin ardından kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. 

"Bu çok acımasızzzzz bir fotoğraf" diyerek baba ve iki çocuğunun fotoğrafını paylaşan Cepkin, devaında şöyle yazdı:
 
"Süreli hayatınız ne anlam ifade ediyor? Standart bir hayat sürdürebilmek bile bir hayal. Standart bile bir hedeftir artık. Birlikte yaşama ve yaşatma sanatından başlayıp, tahammülü zor vasatı aşamayacak bir ömür kurguladı insanoğlu kendine."

Antalya'da aynı aileden 2 ve 7 yaşında olan ikisi çocuk dört kişi bir evde ölü bulundu. Aileden haber alamayan yakınlarının polisi aramasıyla olay yerine gelen 3 polis ve 3 sağlık görevlisi evdeki kokudan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. İki çocuğuyla beraber ele ele tutuşmuş şekilde bulunan baba Selim Şimşek'in geriye bıraktığı mektubunda maddi zorluk çektiklerini ifade ederek, "Herkesten özür diliyorum ama artık yapacak bir şeyim yok" yazdığı belirtildi. Bina siyanür endişesi nedeniyle boşaltılırken, incelemek yapmak için Afyonkarahisar'dan Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ekibi talep edildi.
TIKLAYIN - Antalya'da ikisi çocuk dört kişilik bir aile ölü bulundu, baba mektup bıraktı; bina siyanür endişesi nedeniyle boşaltıldı