Spor

Ankaragücü'nden açıklama: Adil yönetim istiyoruz

"Daha dikkatli ve daha adil bir yönetim sergileyeceklerini umuyor ve bekliyoruz"

07 Şubat 2019 18:51

Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Eryaman Stadyumu'nda Kasımpaşa'yı konuk edecek. Sarı-lacivertli kulüpten Kasımpaşa maçına atanan hakem Suat Arslanboğa'ya tepki geldi. Başkent ekibi, "Adil yönetim istiyoruz" başlıklı bir açıklama yayınlayarak atama kararına tepki gösterdi..

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Spor Toto Süper Lig'in 21. Haftasında 11.02.2019 Pazartesi günü Eryaman Stadyumu'nda karşılaşacağımız Kasımpaşa mücadelesinde maçın orta hakemi olarak Suat Arslanboğa görev yapacaktır.

"Takımımızın Süper Lig'de oynadığı son iki maçta (Aytemiz Alanyaspor ve Trabzonspor) Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasının başında yer alan Suat Arslanboğa, bu maçlarda ve bu maçların öncesinde aleyhimize verdiği hatalı kararlarla skorun değişmesine net bir şekilde etki etmiştir. MKE Ankaragücü Spor Kulübü olarak kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız kritik Kasımpaşa mücadelesinde, maçın orta hakemi Suat Arslanboğa ve yardımcılıklarını yapacak hakemlere güveniyor, daha dikkatli ve daha adil bir yönetim sergileyeceklerini umuyor ve bekliyoruz."