Gündem

Ankara'da 15 yaşındaki kız çocuğunu kıyafetlerini çıkararak döven 2 kişi gözaltına alındı

Görüntüler, sosyal medyaya yansımıştı

21 Ağustos 2021 17:27

Ankara’nın Mamak ilçesinde 15 yaşındaki H.A.’ya R.B. ile şiddet uyguladıktan sonra videosunu paylaşan T.Y. hakkında adli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.
 
H.A.’yı; erkek arkadaşıyla birlikte ıssız bir alana götürüp önce şiddet uygulayan ve bu görüntüleri cep telefonu ile kaydeden şüpheliler gözaltına alındı.
 
Görüntülerin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılmasının ardından inceleme başlatan jandarma ekipleri, Başsavcılığın talimatı doğrultusunda şahısları önce gözaltına aldı sonrasında da haklarında adli işlem başlattığını duyurdu.
 
İHA'nın haberine göre Kutludüğün Mahallesinde yaşanan olayda mağdur H.A.’nın korktuğu için şikayetçi olmadığı ifade edilirken olay sonrası kayıplara karışan T.Y. ve erkek arkadaşı R.B. jandarma ekiplerince yakalandı.
 
T.Y. ve R.B. hakkında adli işlemlerin başladığı belirtilirken Ankara İl Jandarma Komutanlığı tarafından olaya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:
 
“Ankara Mamak ilçesi Kutludüğün Mahallesi’nde 21 Ağustos 2021 tarihinde sosyal medyada (Instagram, Facebook) yer alan bir şahsın kıyafetlerinin çıkarılarak darp edilmesi videosu ile ilgili olarak Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde darp eden şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış ve haklarında adli işlemlere başlanılmıştır.”