Spor

Anadolu Efes’in antrenörü Ergin Ataman otele alınmadı

01 Aralık 2019 14:39

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, dün Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Bozkurter’in daveti üzerine öğle yemeği için gittiği Bebek Otel’e alınmadı. Otelin güvenlik görevlileri Ataman’a, “Bebek Otel Yönetim Kurulu kararı gereği sizi içeri alamıyoruz” dedi. Otele giremeyen Ataman, restoranda kendisini bekleyen Bozkurter’i telefonla arayarak durumu anlattı. İkili, daha sonra güvenlik görevlileriyle polemiğe girmeden otelden ayrılıp başka bir mekana gitti.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Hasan Bozkurter, Ergin Ataman’ı otele kendisinin davet ettiğini belirterek, “Hocamıza Bayern Münih maçından sonra ‘Sana galibiyet primi vereyim!’ dedim, yemeğe davet ettim. Otele önce ben girdim. Ergin hoca arabasını park ediyordu. 5 dakika sonra beni aradı, ‘Başkan gelir misin’ dedi. ‘N’oldu?’ dedim, kapıya çıktım. Güvenlik görevlileri ‘Bebek Otel Yönetim Kurulu kararıyla Ergin Ataman’ı alamayacaklarını söylediler. Sanıyorum otelin sahibi Fenerbahçeli olduğu için, Ergin hoca Galatasaraylı diye içeri almadılar” dedi.

Ergin Ataman, geçtiğimiz aylarda ve dün Bebek Otel’de yaşadığı olayları şöyle anlattı:

“Oraya, el değiştirdiğinden beri gitmiyorum. Daha önce oğlumla kahvaltıya gitmiştim. ‘Buraya çocukları alamıyoruz’ diyerek masadan kaldırdılar. Kahvaltıyı yarım bıraktım. Böyle bir terbiyesizlik nasıl yapılır diye tepki gösterdim. 6 aydır gitmiyordum, dün de davet üzerine gittim.”

Ataman, otelin sahibi Fenerbahçeli olduğu için içeri alınmadığı iddiasının sorulması üzerine, “Sahibinin çok iyi bir Fenerbahçeli olduğunu biliyorum ama öyle bir şey olmasını düşünmek istemiyorum” dedi.