Spor

Ali Koç'tan Erden Timur yorumu: İçeride ciddi sıkıntılar olmuş

Koç, Galatasaray'daki çalkantılı dönemleri tahmin ettiğini belirterek Timur'un istifasını "Hayırlı olsun" şeklinde yorumladı

06 Haziran 2024 11:58

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'un Galatasaray'daki görevini bırakması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Habertürk'te konuşan Ali Koç, Erden Timur'un Galatasaray'daki görevini bırakması ile ilgili konuştu. Galatasaray'ın içerisinde ciddi sıkıntılar olduğunu iddia eden Koç, "Galatasaray'da sıkıntılı, çalkantılı dönemler olacağını söyledim arkadaşlarıma'' dedi.

Ali Koç, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"İçeride ciddi sıkıntılar olmuş"

"Galatasaray'da sıkıntılı, çalkantılı dönemler olacağını söyledim arkadaşlarıma. Nitekim içeride ciddi sıkıntılar olmuş. Beni ilgilendiren bir konu değil. Sayın Erden Timur kendi bakış açısını anlattı. Diğer taraf kendi bakış açısını anlatır. Bizim konumuz değil. Onlardan çok belden aşağı laflar geldi, ligi bitirtmeyiz lafları. Beni en rahatsız olduğum konu, 4-5 oyuncuyla beraber ilgilendik, açıklanan paraları biliyoruz. Zaha'yı biliyoruz.

Tete için Shakhtar'ı aradım, durumu söylediler, pazarlık bile etmedik, çalım dediler. Ndombele'yi önerdiler, kesinlikle almayız dedik. Sponsor diyorlar, sponsor ismi vermiyorlar. Marka olmaz, takım aşkıyla verilir, bir mesaj yazı falan da görmedik. Futbol sektörü, küçük bir sektör. Bunlar işi aile seviyeme taşıdılar, sertleşmek zorundalar. (Erden Timur'un istifası) Bu işleri geçen ağustosta tahmin etmiştim. Hayırlı olsun."