Gündem

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, CHP Genel Merkezi’nde Özgür Özel ile görüştü

Ali Koç'un MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesi de bekleniyor

19 Ağustos 2024 13:16

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’ne geldi.

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe'nin Göztepe takımına konuk olduğu maçta 90 gün hak mahrumiyeti cezası olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sahaya girmiş, saha kenarından ekibiyle polisler eşliğinde soyunma odasına doğru ilerlediği sırada arkasından itilerek yere düşürülmüştü. Yaşananlarla ilgili tartışmalar sürerken Fenerbahçe Başkanı, bugün FB Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü.

CHP lideri Özel’e CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel, Sevgi Kılıç ve Gülşah Deniz Atalar eşlik etti.

Görüşmenin içeriğiyle ilgili henüz detay paylaşılmadı.

Ali Koç'un, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesi de bekleniyor.

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe, Göztepe takımına konuk oldu. Göztepe-Fenerbahçe karşılaşması 2-2 berabere bitti. İzmir'de gerçekleşen müsabakada, 90 gün hak mahrumiyeti cezası olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sahaya girdi. Saha kenarından Koç ve ekibi polisler eşliğinde soyunma odasına doğru ilerlediği sırada kargaşa çıktı. Koç'a Göztepe tribünlerinden gelen yabancı madde isabet ettikten sonra tribünden akreditasyon kartlı Özkan sahaya girdi. Özkan, Koç'u iterek yere düşürdü. Koç, korumalar eşliğinde sahadan çıkarıldı. Koç'a saldıran Özkan, gözaltına alındı. Gözaltına alınan Özkan'ın daha önceki Göztepe - Altay maçında da çıkan olaylardan sonra "kasten öldürmeye teşebbüs" suçuna yardımdan yargılandığı ortaya çıktı.