Gündem

Akülü tekerlekli sandalyesi yakılan engelliye yardım eli uzatıldı

Tufan DALGIÇ/BANDIRMA (Balıkesir), (DHA)- BALIKESİR'in Bandırma ilçesi Hacıyusuf Mahallesi'nde akülü tekerlekli sandalyesi çalınıp yakılan Gülcan Arabacı'ya (32), belediye tarafından yeni akülü tekerlekli sandalye hediye edildi

12 Aralık 2018 21:20

Tufan DALGIÇ/BANDIRMA (Balıkesir), (DHA)- BALIKESİR\'in Bandırma ilçesi Hacıyusuf Mahallesi\'nde akülü tekerlekli sandalyesi çalınıp yakılan Gülcan Arabacı\'ya (32), belediye tarafından yeni akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.
Bandırma\'nın Hacıyusuf Mahallesi\'nde oturan bedensel engelli Gülcan Arabacı\'ya ait akülü tekerlekli sandalye, apartman girişinden 2 çocuk tarafından çalınıp yakıldı. Arabacı\'ya belediye yardım eli uzattı. Bandırma Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Yonca Çakır ve personel Hüseyin Tüm ile Yusuf Begenir, yeni akülü tekerlekli sandalyeyi Gülcan Arabacı\'ya teslim etti. Arabacı, belediyeye teşekkür ederek \"Yeni aracımı güzel buldum. Artık sokaklarda gezebileceğim\" dedi.
Sosyal Yardım İşleri Müdürü Yonca Çakır da belediye olarak engellilerin yanında olduklarını ve sorunlarını çözmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Çakır, \"Gülcan arkadaşımızın başına gelenleri duyduk. Belediye olarak hemen yardımına yetiştik ve akülü arabamızı kendisine hediye ettik. Engellilerimiz bizim için çok değerli, umarım yaşananlar bir daha yaşanmaz. İyi günlerde kullanmasını diliyoruz\" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir