Gündem

AKP’li Metiner’den Bakan Gül’e: Sorunlara parmak basanlar hedef tahtasına oturtulursa kripto unsurlara gün doğar

26 Eylül 2019 11:29

Eski AKP milletvekili ve Star gazetesi yazarı Mehmet Metiner, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün "Düne kadar FETÖ’cülerle aynı maklubeye kaşık sallayanlar bugün çıkıp bize FETÖ ile mücadele dersi vermeye kalkışmasın" sözlerini eleştirdi. Metiner, “Herkes başında olduğu kurumun artık “sorunsuz” ve “temizlenmiş” olduğunu iddia ederek sorunlara parmak basanları da hedef tahtasına oturtursa işte o zaman pusuda bekleyen kripto unsurlara gün doğar. Ve mücadelenin yönü zaman içinde tekrar kendimize döner.  Bu bahiste iddiası olanları acilen çağırıp dinlemek gerekir” dedi.

TIKLAYIN: Adalet Bakanı Gül: Düne kadar FETÖ’cülerle aynı maklubeye kaşık sallayanlar bugün çıkıp bize FETÖ ile mücadele dersi vermeye kalkışmasın


Metiner yazısında, 'Aksi takdirde “Bizi kandırdılar!' demek zorunda kalırız ki artık sözümüzün kıymeti kalmaz.  Unutmayalım ki kripto unsurlar bizden görünerek veya suretimize bürünerek ancak bizi kandırabilirler.  Siyaseten bizi içimizdekiler ve geçmişte başımıza taç ettiklerimiz üzerinden vurmuyorlar mı ki bürokraside de pekâlâ bunu yapabileceklerine ihtimal vermiyoruz?” ifadesini kullandı.

Yazının devamı için tıklayın