Advertorial

Akıllı Seyahat Fırsatları ile Bilet Dükkanı’yla Uçmanın Keyfini Çıkarın

06 Kasım 2023 12:07

Uçak Bileti ile Dünya Turu: Hayalinizdeki Yolculuk Bilet Dükkanı Avantajlarıyla Sizi Bekliyor

Zamandan tasarruf ederek, hızlı ve kolay bir şekilde hayalinizdeki seyahati gerçekleştirebileceğinizi biliyor muydunuz? Kaliteli ve güvenilir bir seyahat deneyimi için 30 yıllı aşkın bir süre boyunca turizm sektörü deneyimiyle Bilet Dükkanı hizmetinizde. ‘’Akıllı seyahat’’ mottosuyla kullanıcılara yepyeni bir seyahat portalı sunan Bilet Dükkanı’nda tüm bilet hizmetlerinin bir arada bulunduğu, avantajlı fiyatları ve konforu merkezine alan bütüncül bir deneyim sunarak müşterilerini karşılıyor.

Kullanıcı dostu bir arayüze sahip seyahat portalı ile tüketiciler işlemlerini saniyeler içinde basit bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Birbirinden çeşitli ve herkesin kendine uygun bir seçenek bulabileceği cazip indirimler ve özel kampanyalarla sunduğu avantajlı fiyatlar seyahat deneyimlerini herkes için daha keyifli hale getiriyor. Yurt içi ve yurt dışı yolculuklarda uçak bileti alışverişinde seyahat firmalarının tek bir çatı altında toplandığı Bilet Dükkanı'nda kullanıcılar, bütçelerini ve tarihlerini belirleyerek en uygun seyahat fırsatlarına ulaşma imkanı elde ediyor. Satın alma süresi boyunca müşterilerin her an yanında olarak kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunarak seyahat deneyimlerini rahat ve sorunsuz bir şekilde geçirmelerini sağlıyor.

 

Türkiye'de 2500 acente, yurtdışında ise 1500 acente ile çalışan Bilet Dükkanı, gelişmiş otomasyon ve rezervasyon teknolojisi ile kompleks taleplerde yaratıcı çözümler sunuyor. Turizm sektöründe yenilikçi ve teknoloji dostu bir sistem kullanarak acentelerin daha kolay işlem yapabilmesi için hızlı bir satış ekranı imkanı sağlıyor. En çok ihtiyaç duyulan müşteri takibi ve taleplerini en üst düzeyde karşılıyor. Çoklu GDS’ler, charter tedarikçileri, havayolu NDC entegrasyonları ve “low cost” hava yolları ile iş birliği yaparak; uçak bileti, otel rezervasyonu, araç kiralama ve transfer gibi işlemlerinizi kısa bir süre içerisinde satın alma imkanı yaratıyor.

 

Bilet Dükkanı’nda bütçenize göre dünyanın her yerine keyifle seyahat edebilmek için uçak bileti fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

 

 

Uçak Biletlerinden Otel Rezervasyonlarına, Araç Kiralamadan Transfer Hizmetlerine Kadar Aradığınız Her Şey Bilet Dükkanı’nda

 

Artık seyahat planları yapmak sandığınız kadar sıkıcı olmayacak. Bilet Dükkanı'nın kullanıcı dostu arayüzü sayesinde, uçak bileti, otel rezervasyonu, araç kiralama ve transfer gibi işlemlerinizi tek bir platformda hızlıca gerçekleştirebilirsiniz. Her ay yenilediği kampanyaları ile her bütçeye uygun cazip indirimler ve birbirinden özel fırsatlarını üyeleri ile buluşturuyor.

 

Uçak bileti hizmetlerinin yanı sıra, Bilet Dükkanı ile havalimanından konaklayacağınız otele ulaşabilmek için araç kiralama işlemlerinizi de kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Transfer hizmetlerinden yararlanmak için Bilet Dükkanı üzerinden alternatifli seçenekler için arama yaparak istediğiniz noktaya hızla ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin 81 ilinde sağlanan transfer hizmetlerinin yanı sıra 190’dan fazla ülkede, 500’ün üzerinde çözüm ortağı ile point to point (bir noktadan bir noktaya) araçla ulaşım hizmetlerinden avantajlı fiyatlarla faydalanabilirsiniz.

 

 

Dünya Turuna Çıkarken Bilet Dükkanı Uçak Bileti Fırsatlarından Yararlanın

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) üyesi olan Bilet Dükkanı’nın hem yurtiçinde hem yurt dışında 7 farklı ofisi bulunuyor. İngilizce, Türkçe ve Almanca dil desteği ile seyahatleriniz için gerekli tüm hizmetleri sağlıyor. Turizm teknolojileri alanında ülke çapında ilk 10 büyük şirket arasında yer alan Bilet Dükkanı, Almanya ve Amerika’da açtığı yeni ofisleriyle seyahat acentelerine 7/24 hizmet vererek, dünya pazarında yer alıyor. Bilet Dükkanı’nın en çok talep gören hizmetleri arasında uçak bileti alımı yer alıyor.

Uçak bileti kampanyalarından yararlanarak yolculuğunuzun ardından seyahatinizi tamamlamak adına, havalimanından otele rahatça geçiş yaparak, keyifli bir deneyim gerçekleştirebilirsiniz. Bilet Dükkanı'nın geniş çözüm ortakları ağı sayesinde, 190 ülkede profesyonel transfer hizmeti de alabilirsiniz.

Kullanıcılara dünyanın her bir yerinden avantajlı ve cazip seçenekler sunan Bilet Dükkanı üzerinden tüm uçak bileti, otel rezervasyonu, araç kiralama ve transfer hizmetlerinden ve fırsatlarından faydalanmak için, öncelikle üyelik oluşturmak gerekiyor. Üyelik oluşturabilmek için www.biletdukkani.com ya da Bilet Dükkanı mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz ve hesap oluşturduktan sonra dilediğiniz alışverişi gerçekleştirebilirsiniz. Seyahat deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyan yenilikçi yaklaşımı ile Bilet Dükkanı’ndan güvenilir bir şekilde alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

Seyahatlerinizi Bilet Dükkanı ile Güvence Altına Alın

Tüm uçak bileti alımlarınızda Bilet Dükkanı, seyahatlerinizi beklenmedik durumlara karşı korumak için özel "Bilet İptal Sigortası" ve "Seyahat Sigortası" seçenekleri sunuyor. Tatilinizde oluşabilecek aksilikler sizi endişelendirmesin, Bilet Dükkanı yanınızda!

Müşteri deneyimini her zaman önde tutan Bilet Dükkanı, 7/24 hizmet veren çağrı merkezi ile kullanıcıların karşılaşabilecekleri herhangi bir sorunu hızlı ve etkili bir şekilde çözüm sunuyor. Seyahatiniz öncesi ve sonrasında her anınızda yanında olarak yolculuğunuzu rahat ve keyifli bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanıyor.

Yenilikçi yaklaşımıyla turizm teknolojileri geliştiren Bilet Dükkanı, yeni teknolojiler alanında da kullanıcılarına hizmet veren ilk şirket olarak karşımıza çıkıyor.  Her biri alanında uzman 50 turizm yazılımcısı ile sistemlerini her geçen gün daha da güçlendiriyor ve rakiplerinden bir adım önde ilerliyor.

Bilet Dükkanı, seyahat deneyimini geleceğe taşıyor. Turizm sektöründe teknolojiye yön veren markalardan biri olan Bilet Dükkanı, Türkiye’nin en büyük metaverse platformlarından biri olan GoArt Metaverse’te portalını açarak 2023’te Web 3.0 dünyasına adım atan ilk ve tek turizm firması oluyor. Bilet Dükkanı portalında kullanıcılar, metaverse dünyasındaki oyunlaştırma senaryolarıyla puan toplayarak gerçek dünyada uçak bileti hizmetinden avantajlı olarak faydalanmasını sağlayacak.

 

 

 

Uçak Biletlerinde Her An Sürpriz Kampanyaları Yakalayabilirsiniz

Bilet Dükkanı, seyahat severlere sadece zengin seyahat seçenekleri değil, aynı zamanda avantajlı fırsatlar sunuyor. Uçak bileti indirimleri, özel kampanyalar ve daha fazlasıyla, seyahatinizi ekonomik ve keyif dolu hale getirebilirsiniz. Mobil uygulamayı indirip üye olabilir ve bildirimleri açarak saatlik özel fırsatlardan anında yararlanabilirsiniz.

Zengin rota seçenekleriyle uçak yolculuğunuza eşlik eden Bilet Dükkanı ile indirimli fiyatların ve birbirinden avantajlı kampanyaların tadını çıkarın. Bilet Dükkanı, götürür sizi istediğiniz yere.

Uzun soluklu ve saatlik kampanyalarıyla seyahat severlerin kendileri için en uygun seçeneklere ulaşabilmesi için gereken alt yapı hizmetini veriyor. Son dönemlerde yoğun ilgi gören Bilet Dükkanı’nda Akıllı Seyahat saatleri kampanyasıyla da dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Haftada bir gün 2 saat geçerli olan uçak bileti fırsatlarından yararlanmak isteyen kullanıcılar Bilet Dükkanı mobil uygulamasını indirip bildirimleri açarak sadece uygulama üzerinden sunulacak benzersiz kampanyaları takip ederek avantajlı fiyatları yakalayabilir.

Diğer kampanyaları takip ederek, avantajlı fiyatlara uçak bileti satın alabilir, otel rezervasyonu yapabilir, araç kiralama ve transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Bilet Dükkanı web sitesi ve Bilet Dükkanı mobil uygulaması üzerinden oluşturacağınız üyelikler ile kampanyalardan anında haberdar olabilir, konforlu ve keyifli bir seyahat için müşteri temsilcilerinden merak ettiğiniz konular hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.